31 December 2009

12:00:01=2010

sangat ringkas hari ni-keadaan sunyi-berjalan lancar-rasa sayu-tapi buat2 tak tahu-pelbagai aktiviti-seperti biasa-tapi ada luar kebiasaan juga-contoh-


makan kueh tradisional

baki jam tinggal 7h30m-sebelum 2010-antara aktiviti biasa dilakukan seperti di dalam tahun 2009-berjalan lancar-rasa sayu masih ada-buat tak tahu-be fab!


T I K T O K T I K T O K baki jam 3h45m-fon ringging-sms-new year wish-thanks family-fren-sayu sedih hilang-ganti seronok-teruja-lets celeb8!-be fab!

Happy New Year 2010!
Selamat Menyambut Tahun 2010!


S T A C Y

Ini adalah terapi-ya-memang terapi minda-ia memang faham ape yg dicakapkan-cume ia tak boleh bertutur-hanya-MEOW-yang dikatakan terapi minda-xfactor yang ada dalam diri ia-manja-seolah faham apa yg kita luahkan-suka-sedih-seolah memahami semua yang diluahkan-itulah STACY-tq-STACY-kurniaan dari-Nya

STACY

6.00pm-sampai kat living hall-stacy tido-macam GARFIELD lak toh-terus snap-snap-snap pic-sampai terjage-then tido balik-kecian die-sebelum ni tak penah lagi snap pic die-mesti heran-tapi die wat cool je-hehe


blur jap-tapi cool je

stacy-u da best-chomel sangat-sentiase ingat kamo je-gile psikologity ke pe-nanti mamam-tido-taw


sleeping-fabulos

tq hadir dalam komuniti kami semua-stacy, tom-tom & blacky-we are fabulos-fabulosity family-MUAH!
we LOVESITY at you!



30 December 2009

95 % & R.I.P BOBO

Yeawh! akhirnya dah hampir siap semua kerja ni-syukur.


TQ-tangan-jari-semua pancaindera

TQ-my new pc but BOBO still da best

tapi yang paling menyedihkan-terpakse berpisah dgn BOBO sejak sekian lame dia bekerje bersame2 akhirnya kami berpisah-kesian BOBO-terpaksa lepaskan BOBO atas desakan kerja yang bertali arus dan memerlukan pembaharuan.


BOBO-akan diiringi doa yang terbaik untuk BOBO-moga awk bertambah sihat dan sukses selalu-BOBO duduk diam2 kat bawah tu dulu-nanti BOBO akan bertemu dgn rakan2 yg lain-RIP-BOBO


BOBO



F U N F A B U L O S I T Y


FUN! ini adalah perasaan bile pertama kali ada blog sendiri-sebelum berlabuhnya tirai 2009! hari ini dikire hari paling bersejarah bile wujudnya blog

F U N F A B U L O S I T Y

yang akan turut serta dalam dunia semesta blog rakan kalian!!! dengan penuh harapan..kita akan bersama-sama berkongsi ilmu di alam semesta ini!

Memperkenalkan... "my baby" yang akan menolong, membantu, mengedit, mengepost, mentafsir, mengsetting, menglayout (abes la kalau DBP buat spot-check) serta memperjuangkan bersame-same anda kalian dalam berblog. kredit untuk anda kalian semua!


Life is not always Perfect, but it's Fabulous and can be a Fabulosity!

Happy is not always, but it's Fun and can be a Funniesity!