31 December 2009

S T A C Y

Ini adalah terapi-ya-memang terapi minda-ia memang faham ape yg dicakapkan-cume ia tak boleh bertutur-hanya-MEOW-yang dikatakan terapi minda-xfactor yang ada dalam diri ia-manja-seolah faham apa yg kita luahkan-suka-sedih-seolah memahami semua yang diluahkan-itulah STACY-tq-STACY-kurniaan dari-Nya

STACY

6.00pm-sampai kat living hall-stacy tido-macam GARFIELD lak toh-terus snap-snap-snap pic-sampai terjage-then tido balik-kecian die-sebelum ni tak penah lagi snap pic die-mesti heran-tapi die wat cool je-hehe


blur jap-tapi cool je

stacy-u da best-chomel sangat-sentiase ingat kamo je-gile psikologity ke pe-nanti mamam-tido-taw


sleeping-fabulos

tq hadir dalam komuniti kami semua-stacy, tom-tom & blacky-we are fabulos-fabulosity family-MUAH!
we LOVESITY at you!



4 comments:

baincardin said...

Morning bro! Stacy mmg comel1 ^_^

*Bain tgh promote kempen derma darah utk Pusat Darah Negara. Jom derma darah! yay!^_^

pi link sini:-

http://www.baincardin.com/2009/12/1blood-for-1malaysia.html

F U N F A B U L O S I T Y said...

monink...da noon da bro..yup..stacy chumel selalo.. ;D

irahehe said...

hehe~

igtkn stacy artis tdi..

F U N F A B U L O S I T Y said...

ira-confius ea.. ;]