31 December 2009

12:00:01=2010

sangat ringkas hari ni-keadaan sunyi-berjalan lancar-rasa sayu-tapi buat2 tak tahu-pelbagai aktiviti-seperti biasa-tapi ada luar kebiasaan juga-contoh-


makan kueh tradisional

baki jam tinggal 7h30m-sebelum 2010-antara aktiviti biasa dilakukan seperti di dalam tahun 2009-berjalan lancar-rasa sayu masih ada-buat tak tahu-be fab!


T I K T O K T I K T O K baki jam 3h45m-fon ringging-sms-new year wish-thanks family-fren-sayu sedih hilang-ganti seronok-teruja-lets celeb8!-be fab!

Happy New Year 2010!
Selamat Menyambut Tahun 2010!


S T A C Y

Ini adalah terapi-ya-memang terapi minda-ia memang faham ape yg dicakapkan-cume ia tak boleh bertutur-hanya-MEOW-yang dikatakan terapi minda-xfactor yang ada dalam diri ia-manja-seolah faham apa yg kita luahkan-suka-sedih-seolah memahami semua yang diluahkan-itulah STACY-tq-STACY-kurniaan dari-Nya

STACY

6.00pm-sampai kat living hall-stacy tido-macam GARFIELD lak toh-terus snap-snap-snap pic-sampai terjage-then tido balik-kecian die-sebelum ni tak penah lagi snap pic die-mesti heran-tapi die wat cool je-hehe


blur jap-tapi cool je

stacy-u da best-chomel sangat-sentiase ingat kamo je-gile psikologity ke pe-nanti mamam-tido-taw


sleeping-fabulos

tq hadir dalam komuniti kami semua-stacy, tom-tom & blacky-we are fabulos-fabulosity family-MUAH!
we LOVESITY at you!