18 January 2010

AKU GEMBIRA BILE DIA HEPI!!!


entry malam ni tade kene mengene dgn angelina jolie-atau police entry yep-
semua ni mengisahkan ape yg aku rase now!-
yeaahhh!-im sooo intoo hepiii everlasting-rase gembirbukankepalang malam nie-harap akan berlanjutan sampai bebile!-dan berulang2 sampai bebile!

tak sia2 tekadkan dalam diri today is monday yg murni-(perlu ke???tak cayer?-tgk last post tu-ade caption "hari isnin yg murni")-bukan sickness monday lagi!-aku doakan untuk rakan2 yang lain juga-ya!today is not sickness monday to all my fwen!-

yeaaaahh!-(lagi sekali)-sebab DIA sudah hepiiii-gembira sangat2 setelah dia bersedih-berduka lara-dengan keadaan yg begitu perit-guess-sebab aku tak berade di tempat dia-aku bangga dengan diri aku-sebab menjadi antara sebahagian yang telah membuatkan dia-
-SUPERBDUPPERCRAZYHEPI-


aku tahu-aku yakin!-dia akan menjadi-seperti dulu-dan lebih SUPERBFAMOUSCRAZYSITY dari dulu-kalau dilihat secara terus tadi-memang dia teramat2 hepi!-thanks-thanks-million thanks to YOU-TERHARUU ini masih lagi terasa-TERHARU DENGAN KAMO-itu saja yang dapat aku unggkapkan sejak sepanjang perkenalan maya ini-thanks millionbillion again-my dear-(ops-dalam hati) O_o

*nanti kita bincang lain k? ;D
(pose megkepam mulot)


16 comments:

AkU said...

hmmm~~
erk..sapekah si DIA tuh abg DEX??

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
siapekah dia itu?macm mane mao cakap soklan cepu gangse adk ni ye.err-ade la sumbodi-itu je abg dex dpt ckp.ok?jom dengar lagu nobody2-kuatkan speaker mase rap kat last tuu-ekeke ;D

AkU said...

I bet that person is the most lucky person in the whole person..to have u beside..ngeee~~
compliment nih..^^
erk~~abg DEX de FB x??

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
tq..atas pujian yang telah diberikan sebanyak 5bintang setengah puloh ituu-ekekeke-
tapi sayang sekali yep-abg dex tak ada sebarang FB/MSPACE/TWIT/FCEBOOK/n segale bagai-abg dex ade blog-sorry dik.senyum selalo k ;D

AkU said...

ngee~~
it's my pleasure..o00o..okok..no hal nye..

sI tEDI said...

Alhamdulillah.

tapi bila dah happy jgn lupa saat kesedihan!

devilboy77 said...

makasih ya aku... ya syukur la klu kamu dua uda happy^^

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
nt suatu mase akn create gak semua tuu-tapi hati ini tetap cintakan blog-ekeke ;D

sI tEDI
yerp-sudah tentuu-saat separa sedih-separa gembire-separa tingtong-ekekeke- ;D

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

aku nk bibir cm anjelina joli!!

F U N F A B U L O S I T Y said...

devilboy77
u mean sape???(tanye soklan sepoloh kali) adehhh~~konpious jap 15saat ;D

.::tAk AdE pErAsaaN::.
tetibee nak bibir camtuu lakk-nanti jangan menyesal daa la. ;D

Cik aiNa said...

ehem2..pewitt2..
sape yg hepi tu?
bertuahnye badan.

komen sket2 je sudah..
sejuk tahap beku neh..haha

SuRayA^i. said...

wah2, bile dia hepi kamu hepi berganda nmpknye ek XD

F U N F A B U L O S I T Y said...

Cik aiNa
bertuah badan je-bukan badan hang tuah yerp..hahaha-
sejuk kan kat sini-feeling2 korea giteww-salji segala bagai-tetibee jadi reason takmo comment lame2 ea?-ekekeke

F U N F A B U L O S I T Y said...

SuRayA^i.
double happy meal mcd-nak makan kat tepi tingkap atau playland?nak ayam atau daging? ekekeke- ;D

AkU said...

2 diffrent entity ma abg DEX..make sure I'm d 1st to be in ur friend list ek~~

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
yup-sureee ;D