24 January 2010

AKU METERIALISTIK DAN KASAR!!! : MAAFKAN AKU SAYANG!


aku sedar-kali ni dah masuk 20kali-perangai lama aku datang balik-datang menjengah kembali-menjelmakan kembali dalam diri aku-dan lantas menyiarkan kembali perangai itu-
tambahan bila aku tahu-engkau berharta-berduit-aku kikis semuanya!

aku sedar-aku meterialistik-aku gunakan engkau-maafkan aku SAYANG-
aku sedar-aku bertindak kasar terhadap engkau-maafkan aku SAYANG-

TETAPI-hubungan kita tetap akan seperti dulu2-tetap akan sama seperti dulu-itu yang aku dambakan dari engkau-walau apa sekali pun perangai aku-engkau tetap menerima aku-

kerana engkau...
v
v
v
v

v


maafkan aku sayang-aku terpaksa lakukan semua ini...


*menabung syiling amalan mulia untuk mendapatkan wang kertas-ekekeke ;D

40 comments:

lollyheartyM@nis said...

BYKNYE DUIT SYILING !!

fairul afif said...

kesian sayang ko 2...bagi aku jage dier la

FaTiN said...

kesian tabung.kekeke=p

Aie Seifer said...

haha..byknye syiling ko..bak sini sket.

iera said...

Igtkn luahan hati kat awek tdi...hehe.

Zuewairy said...

tabung dh pecah.. ble la belanja;)

F U N F A B U L O S I T Y said...

lollyheartyM@nis
tak banyak sngt ah-tapi lepas ler kalo nak bayar d/pyment kete kancil sebijik-ade lagi ke keluaran kancil skunk?-konpiuys jap ;D

fairul afif
nak ke?esok aku pos laju kat ko k?-tapi ko ganti balik dengan tabung dari UK-sbb tabung tu dari UK(bukan ulu kinta or ulu klang k-united kingdom sane katenyew) ;D

Aie Seifer
boleh je nak kasik kat bro-tapi ganti balik dgn duit kertass-leh tak? ;D

iera
hahaha-kesitu lak-terkejott je kann? ;D

Zuewairy
tabung tu tak pecah pun-cume tertanggal2 jer-nanti leh pasang balik-amaran:pastikan tangan anda bersarung seblum memcahkan tabung anda-ekekeke amaran tetibeee~~erk.hahaha ;D

noor afzan said...

smart gile tabung tuh..
boleh guna balik ke tuh?

F U N F A B U L O S I T Y said...

noor afzan
sudah tentuu-tgk pic last u-leh guna balik-pasang balik je-time pecahkan tu tertanggal terburai jadik 3bahagian-ekekeke- ;D

Emora Valeria said...

sengal sungguh..hehe

F U N F A B U L O S I T Y said...

Emora Valeria
senggal ni bukan tahap senggal segala bagai ubi yer-senggal si penanggal~erkk-tetibee seram lakkk!larikk ;D

el said...

xleh celen duit syiling gua lg lebat..kahkahkahhhhhhh
tp gua suke tabung lu
sgt2 cumel..kahkahkahhhhhhhh

F U N F A B U L O S I T Y said...

el
hahaha-aceli ade lagi sembilan tabung macam ni-tapi belum penuh lg-ini antara yang terawal penuh dulu-tadi rase rajin terus "pecahkan" dulu yang tu-comelkan?asalkan jangan tabung bentuk ox dah ler-ekekeke ;D

Shazali said...

memule bce
"jantan materealistik ropenyew.."

tgh3 bce
"ishk terer gak mamat nie ea...cm2 pon awek trime ag"

ble part last...
"ci#@$% tol!!! wakenabeb..."


moral of the comment..
"don judge b4 u read"
gegegegege

nas aliff said...

blogwalking~

nice blog!hehe

~~dieylah~~ said...

laaa..sy bru kira gak semlm..tp x smpai nk pech cm2..sbb tbung sy besi..hik3..syiling 50sen i like..sape ade NAK~~

SuRayA^i. said...

lol daku ingtkan awek mne td~tabung rupenye isk

F U N F A B U L O S I T Y said...

Shazali
yup-betol-u kenebeb-never ever judge k?kalo judge urself ok lah-ekekeke- ;D

nas aliff
thanks-jom blogwalking today!horraaayy-tetibeee~ ;D

~~dieylah~~
ituu mmg kene mintak tolong transformer lah-kalo besi2 tu-mmg keje dorang-hahaha ;D

SuRayA^i.
ramai yang sudah berkate sebegituu rupa ya-ekekeke-sorry sgt2-bukan nak kenekan sesiape-bile tetibe je tindakan kinetik berlaku-terus buat entry ni- ;D

ejaa said...

kol awek guna public phone, best ni!

~~dieylah~~ said...

transformer~~pun xleh nk tolg..huk3..kalo surh diaorg bkn stakt tbung pech..syiling2 tu sklai..ahaks~;)

Ninie Fairuz said...

sayang menjawab..

jantan tak guna! sesuka hati kau je keluar masuk dalam hidup aku ye..

ngeh ngeh ngeh..

pasni buat drama bersiri plak..huhu

Cik Puan Drunbella said...

i like ur tabung.
kalau i, hari2 i pecahkan sebab hari2 emergency.
hahahaha.
^___^

ct odah said...

tabung tu sgt cool...aku nk blh??aku gne botol air jer bt tabung..hahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

~~dieylah~~
ituu mesti kerja transformerz jahat tuu- ekeekeke ;D

Ninie Fairuz
hahaha-ok set!pani nak kuarkan dram bersiri lak-jangan terkejot kalo kuar kat astro-ekeke ;D

Cik Puan Drunbella
uiks-then?tinggal bape sen je?kalo camtuu-u mmg kne beli tabung macam ni ler-kalu tubung poselin-hari2 u pecahkan-mao kopak duit merana beli tabung lak-hahaha ;D

ct odah
ok lah tu-nanti leh menabung dalam tu-leh beli tabung camni lak nanti-kan?kan?-tetibeee promote tabung cute ni-ekekeke

biru said...

HEEEEEEEEEEEE

bagus bagus

F U N F A B U L O S I T Y said...

biru
tq-peace-;D

eyes143.. said...

hahahah!
korek jer tabung tuh..
kdg2 anin pn jd materialistik jugakk..

ngaku neh.. lalalla!~

F I T said...

wahh smart a tabung tu..ke gi sentap yang kat dinding tu hehe bagus a menabung..tabung air oren aku pun dah gi cash sbb penuh..ada a RM20..nnti nk simpan dalam ASB

Brangelina separated! New An-Jo Partner Revealed!

F U N F A B U L O S I T Y said...

F I T
woaa-bagus lah wk-ade gak geng2 menabung yep-nanti kita same2 menabung ye-lawan sape yg penoh dulu-nak? ;D

F I T said...

hehe bleh je bro.. tapi skang baru ada seposen dalam tabung tu..adoiii

F U N F A B U L O S I T Y said...

F I T
takpe-kite lawan2 k?-sape cepat dia menang-tapi kan-dex nak infrm-ade lagi 9 tabung tu-semua nak dekat2 penuh dah-hahaha ;D

F I T said...

takpe a..rasa cam nak kalah je haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

F I T
alaa-wk ni-ok2-dex sokong semangat wk nak menabung k?-selamat menabung!chaiyok2! ;D

AkU said...

erk~~kijamnye abg dex..sian kt 'dier'..
T_T

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
die dah selamat loh-dah empty dan tak sarat seperti dulu lagi-ekekeke ;D

AkU said...

hmmmm~~
pe pown..abg dex still kejam..
T_T

sYukCurZ said...

ahahaa... igt kan ape la. tabung ropanya

F U N F A B U L O S I T Y said...

sYukCurZ
tabung kesayangan tuu-ekekeke ;D

cikwanik said...

ini kehidupan aher sem neh

rossoneri said...

hahahah nice~