18 January 2010

ARGHHH!


lagi sekali-nuff sponsor ads penoh kat page aku-tq nuffy-tq tq tq-nuff fren yg mgklik2-sekali klik-aku akan reply klik-sedaya mampo-mmg best-jom sambong klik2-

tapi-bile lame2 tgk kfc ads tu-alamak-menggoda sunggoh ye-burgerr zinger tersebot-terus rase lapo teramat sangat2-LAPONYEW!-tgk flymasmobi plak-teringin nak travel-dengan menggunekan kekdah flymobi itew-hahaha-

sunggoh besar kesan pengiklanan terhadap kita kan?-patot ah pelaburan untuk bidang ni kadang mencecah juta2 $-ka-ching!-jom sambong klik2!-

*hari isnin hari indah belake2-sungguh murni hari ini-

10 comments:

: bluedianthus : said...

Memang betul...sebab itulah nuffnang tak kisah kira main klik2, sebab diorang dah pun dapat byk "ka-ching"..$$ dari advertisers..hehe

Adoi..lapar..

sI tEDI said...

belum cuba kepsi tu lg!

Fikri said...

kalau nuff tido takde arr kelihatan ads yg beso tu. ;)
jom klik2 nuff jom.

F U N F A B U L O S I T Y said...

: bluedianthus :
yup-agak ah-juta jutan dorg dapat ;D

sI tEDI
kepsi apekah itews?tak faham 10saat jap ;D

Fikri
yup..setujo tuu-kalo sekali tido-berdengkor serata alam dengar! hahaha ;D

ARC said...

dude, damn heavy blog
haha
btw, iklan tu buatku lapar juge
tp aku prefer prosperity mcd

Kisah Profesor Yang Ujub

F U N F A B U L O S I T Y said...

ARC
heavy wif ads tu pun kalo tak tido kalo sekali tido~erkk..semua tak jadik.
terliur tgk kan?huh?prosperity?nak belanje ke?nak ayam atau daging?nak tepi tingkap atau kat playland?hahaha ;D

^ ZuMaWaMBa ^ said...

huhh!!
jeles giler aku!!
(~_~') <-- muke ketat

F U N F A B U L O S I T Y said...

^ ZuMaWaMBa ^
alaa..page wk lagi banyak ads kanz?-jap nak teropong wk dengan sebelah mate- ... o_O
ekekeke- ;D

^ ZuMaWaMBa ^ said...

hahaa!
gune sblh mate jer??
mane cukop!
t x nmpk la ads tu! :P

F U N F A B U L O S I T Y said...

^ ZuMaWaMBa ^
itulah care saye melihat secare jelas.bakteria Anton van Leeuwenhoek pun saye leh nampak kalao meneropong sebegitew rupe yew!hahaha ;D