07 January 2010

CORIOUS OR KONPIUS?



Malam ni ikot married couple ni-dah berkali2 dorg push soh ikot gak-sebelum ni pun-tapi mlm td terpaksa lah ikot jugek-sebab tak busy seperti selalu-ada mase lapang juga lah kiranya-sebelum ni mmg rapat jugak lah dgn dorg tu-tapi dah memasing busy-ape leh buat?-malam tadi enjoy gilerr gak ah-pegi main boling-gune house ball-point?-1st game=126 open berbaloi2-erk-hancor kot 2nd game=159 erk-no kumen-satu sen pun tak kuar-dorg banje semua-dtg amik kat umah-main boling-2game je kot-sakit jari-kaki segala bagai dah-pastoh makan2-adeh-naik segan gak-huhu-tq2!

Nak dijadikan cerite-bukan buat2 ah-mmg sedar pun sebelum ni dorg ade buat bisnes itu ini-dan mmg berjaye dah kot-tapi sikit ler-sbb dorg pun baru start n ade sorg baby boy-time makan toh-jumpe bisnes partner dorg-amer-cite2-bab bisnes toh ah-aku juz dengar je-sbb diarah sebegitu-ok-dengar je-cakap-leh dapat berpuluh ribu dalam sebulan-dalam setahun sampai 400,000.00-mak aih-bisnes ape yek?-mesti modal permulan pun?$$$$$$-ka-ching!





Siap buke lappy bagai-show travel-bali-shanghai-pastoh shopping kat pavi-LV-BURBERRY-GUCCY bagai-ribu riban sorang shopping-pastoh konvoi2-BMW-EVO-SPORT CAR APE NTAH-LEMBU LER-KUDE LER-adeh-lotihnyewrr-menguap gak ah-mmg interisting en.amir ye-tapi-modal?how to start?-hah?-jawab-ko cakap ko dah leh dapat berpuluh ribu sebulan-earning bulan lepas pun tak abez2 lagi nak belanje-tapi aku?-langit n bumi dengan ko!kan?-tapi dengan alasan selamba-newbie boleh mengalahkan yg join dah lame dalam bisnes neh-tapi kene rajin wat kerje-huh-penat -semput jap-lima saat~~~

Dorg suh tido nyenyak2 malam neh-perlu ke?-sebab esok kalau dapat tahu lebih lanjut lagi ceite tu-mmg tak tito malam kot-kateenyerr-hah-ade aku kewsah ke?-mmg aku percaye bende ni-tapi IT'S ALL ABOUT BISNES!!!-dan esok ade lagi cerite2 mengenai bisnes toh!-adeh~~~~~~~~

Esok nak dengar je-kalau sesuai-ok kot-btw-TQ very much!thankfull sgt ade kawan2 macam dorg-dorg almost perfect kot-million tq-


2 comments:

~caSteRsugAr~ =) said...

bisnes!!bisness!!!hahahah~~~~

F U N F A B U L O S I T Y said...

castersugar-bisnes ke ? ;D