20 January 2010

GEMPAR! ULTRAMAN TIGA SERANG BLOG AKU!


(klik pada gambar kalo mao tgk ultramen tuu dgn lebih jelas lagi)

naaa-lagi sekali-blog ni seolah di gempargempurkan-ade jewrp perkare yang memeranjatkan!-im soo freakkkk out!-plus++-tambah die buat tangan macam tu-seolah mao fire aku dengan kuasa supernovasaiya itew!-hahaha-
actually ataupun sebenarnya-aku just atau hanya-nak share atau berkongsi dengan uols-today-hari ni-ekeke-sorry rojak2 bahase kat sini-lagi sekali-tatot dgn DBP-ampunnn!-

ok lah-hari ni follower blog ni dah sampai ke-200!-ape yang memeranjatkan kat sini-mr.ultramen telah mengambil tempat ke 200 ituu-takper ah-sekurangnya dia jadik guardian dalam blog aku ni-thanks-million thanks kepada UOLS-selama ni support-follow-comment-etc-kat blog aku yang ntah-ntah-ntah ape2 kekadang tuu-

start from 30 DISEMBER 2009 TILL TODAY-20 JANUARI 2009-
dengan entry sebanyak 35 post telah dikeluarkan-
lagi beberapa hari lagi-blog aku dah nak genap sebulan-
(tetibeeee-ngennngadaa-ekeke)

ape yang penting-kite same2 hepi k?-dun be sedih2!
BE HAPPY, BE FUN, BE FUNNY, BE FUNNIESITY
-BE FAB, BE FABULOUS, BE FABULOSITY!-
MILLION THANKS AGAIN!



*tetibee teringat kisah malam tadi-terharuu lagik!
*lagi satu-kredit to cik suraya sbb ajarkan care nak disable pic klik-kredit to you-2 thumbs up!
(pic kedua n ketiga oltramen tu dah takleh perbesarkan-try ah klik kalo berani-ekekeke)


32 comments:

ultraman said...

salam....hepinyer jd org ke 200...hahaha...tQ2...famous sayer...

F U N F A B U L O S I T Y said...

ultraman
tak sangke en.ultramen nak jadik follwer..tambah lak yang ke200 lak tuu-
kalau sye perlukan pertolongan bile rasaksa yang tak berapa sasa ituu kaco2 town-meraban nak runtuhkan bagunan ke hape ke yang dia nak lakukan kegiatan vendalisme-saye akan call en.ultraman di talian bebas tol itew-ekekeke ;D

SuRayA^i. said...

wuhuu~
encik ultraman tlh mnyerang blog sy juge~

F U N F A B U L O S I T Y said...

SuRayA^i
dia menyerang wk atau dia mao tolonk wk yang sebenarnya?kalo dia menyerang wk..wk adalah rasaksa itew..hahaha ;D

sYukCurZ said...

*clap clap clap

BeaN MorENo said...

belom ada superhero yang berani serang slog saya

F U N F A B U L O S I T Y said...

sYukCurZ
jom tepok tangan samew2-clap tiga kali jerp ? hahaha ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

BeaN MorENo
blog wk kebal ke?jap nak gi check-ekekeke ;D

~~dieylah~~ said...

waaa..bgusnya en.ultraman ni..tolong-mnolg amaln mulia..hik3..

F U N F A B U L O S I T Y said...

~~dieylah~~
bagoskan-ade gak superhero dalam ni-tapi jangan tersalah fire dah lewr..nanti hancor blog ni di bueknye.. eekekeke ;D

shahrul said...

takdo langsong otromen nak serang belog den..
sobab den lotak, follower den,title kamen raidor yo..otromen bukan raidor...

kang dio masok kang, malu lak kan.. dala kostum main zip-zip yo..
hahahahah!!!

peace bro..

:p

F U N F A B U L O S I T Y said...

shahrul
hahahaha-nak gelak dulu ni-hahahaha gelak lagi-kamen raidor boley buek apo kat otomen?otomen pijok sokali yo penyek komen raidor tu yo-
hahahaha-gelak laghe sokali-
tolah-spoil disituu-main zip2 bolako kek belakeng tu hey-ekekeke ;D

iera said...

Huhu, otromen pon mnt bt blog nie ek

F U N F A B U L O S I T Y said...

iera
dex pun tak sangke dia akan follow blog dex-rase selamat sgt2-(tetibee)ekekeke ;D

Adam said...

hahahaha.... kesian otomen pakai zip je.... orang takut nak terjah blog dah pasneh

F U N F A B U L O S I T Y said...

Adam
jaga2 yerp..sini ade otomen daa..kalo dex perlukan pertolongan,dex call je toll free die-ekekekeke ;D

k.A said...

ultraman jenis apa tu?

k.A said...

ultraman jenis apa tu?

F U N F A B U L O S I T Y said...

k.A
itulah oltromen tiga namenyer-dia hebat-dia kuat-tu pun kalo lampu kat dada dia masih hijao-kalo merah-maknenya battery dah weakk kot-hahaha ;D

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

bangge2 kalo aku jdik si atomen tu. siap wat entri lagi

F U N F A B U L O S I T Y said...

.::tAk AdE pErAsaaN::.
kalo wk jadik follower ke 200 dex,-dex akan buat entry sal wk ler-mesti entry mengenai wonderwomen berkasut sneaker cap tiga bintang-ekekeke ..tapi wk dah awal2 jadik follower-xdapek oden nak tolonk ea.. tuah lebih berpihak kpd si otomen itew- ;D

sI tEDI said...

dasyat!

F U N F A B U L O S I T Y said...

sI tEDI
amacam?dashyat n gempak kan?arini dapat gak jumpe hero kesayangan negara matahari terbit itew-hahaha ;D

FaTiN said...

hi hi! just found out this blog.belum cukup sebulan dah ada begitu ramai followers?

p/s: saya nak follow blog ni jgk okay?

pls tinggalkan jejak di belog saya.

^^

AkU said...

erk~~
abg Dex yg ting-tong..

F U N F A B U L O S I T Y said...

FaTiN
thanks-dex mgalu2kan kedatang anda yee-thanks again-dex akan follow blog kamo gak-tak lupa nak tinggalkan jejak tangan macam artis hollywood buat tuu eaa-as u want-ekekeke ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
ape yang tingtong tu?door bell ke?ekekekeke- ;D

BezBuddy said...

ultraman serang blog ak...ak relax je...siap leh maen2 lwn2 lg...hahahaha =P

F U N F A B U L O S I T Y said...

BezBuddy
wk raksase itwe ke?raksase yang mane satu?yang macam udang galah u eaaa?hahaha ;D

AkU said...

lebih-kurang ler..~~

Aie Seifer said...

ko nye en3 klako la dex..mane ler ko dpt sume ne..

F U N F A B U L O S I T Y said...

Aie Seifer
cari je dlm en.google punye image-berlambak dalam tuu-en.google sedia mmbantuu-wondergoogle boleh mmbantu anda bebile mase jerp-erkkk-tetibeee ;D