29 January 2010

GIGIH SANGAT2 MEREPLY COMMENT SEBELUM KE MELAKA!!!




TQ-million-trillion lagi sekali-
sebelum dex ke melaka-sempat lagi ni-duk melayan comment kawan2-
gigih sangaatttttt!
hahaha
nanti dex reply comment tu kat page2 uols lak k?
sekarang dah tak sempat dah-
teksi nak datang pick up kul 930
nak ke stesen bus
(tetibeee nek bus katenyew)
all da best to uols-
jumpa nanti!
MELAKA! I COME TO YOU!

class="gl_align_center"

8 comments:

aleng said...

dex watpe kt melaka? kampung ker? cik aleng nk g jln2 bandar melaka sok.hehe~

eyes143.. said...

hahaha..
welkam 2 da blogger tegar club..

lalala~

Afzainizam said...

Salam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.com

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan

Terima kasih
Kerana kembara ziarah maya
Membuka ruang, menyingkap dalam
Hingga tersentuh nurani, tercuit imaginasi
Tiada bandingan

mewarnakan hari-hariku
Mewajarkan masa berlalu
Kau tak henti mencetus keinginan
Merangsang pengembaraan
Kau meruntun, menyayat
Memukau
Dan mengasyikkan

Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....

Afzainizam said...

Salam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.com

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan

Terima kasih
Kerana kembara ziarah maya
Membuka ruang, menyingkap dalam
Hingga tersentuh nurani, tercuit imaginasi
Tiada bandingan

mewarnakan hari-hariku
Mewajarkan masa berlalu
Kau tak henti mencetus keinginan
Merangsang pengembaraan
Kau meruntun, menyayat
Memukau
Dan mengasyikkan

Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....

ct odah said...

wah aku nk join gak ko clebrate..hahahha

zoncapriku said...

sronoknya g jalan2...jgn lupa wat balik c/hati..kekekeke

Shazali said...

wawawa~blushing *sploh saat*

AkU said...

abg Dex oiii..nak ikot..~~