06 January 2010

Hari Yang Menakutkan!!!


Hari ni memang memenatkan-menakutkan-mengejutkan!-tak nak da setting2 lagi blog ni-buat mase ni biar lah standard dulu-buat2-layout lain-langsung tak lawa-tak taste langsung-huh!-ape yang mengejutkan sangat toh-boom!-tetibe page UNDEFINED!-gile ke hape-last2-refer kat sifu2 tenet-ok balik dah-tapi ade lagi byk sangat bende yang berubah dalam blog ni-da cacat kot-erkkk-hadeh-sumpah-tak lagi kaco2-setting blog neh-kene menuntut lebih dalam lagi ilmu dari sumber2 terpelajar!


5 comments:

Shaifful Hairi b Ramli said...

huh sapa suroh kaco..hahahha baru nak ngelabah..mana lah aku tau nak setting dowh...layou tin ipun dah ok..asalkan ko buat netry dan tulisan ko gempak udah ler..

F U N F A B U L O S I T Y said...

shaifful hairi-yolah..blog ko kan pro sgt kanzz?tq ah. ;D

sI tEDI said...

ekekkeke.. aku pun pernah terjadi dulu. gabra gile. ekekekke

yoe said...

hohoho...naseb baik blog dh okay yek :P

F U N F A B U L O S I T Y said...

si tedi-gabra n gubra tadi..huhu ;D
yoe-nasb baek kan.. huhu ;D