17 January 2010

IT'S HAPPEN AGAIN...



nufklik2-malam ni berjalan dengan lancar sekali-seronok tgk ads masok-tgk tuu-sekali kfczinger punya pukulan lak-en3 sebelom neh cimb punye pukulan-terkesimasentap blog aku-gilak ah-best2-



lagi satu ni-kfc zinger bergabung dgn OD muvie lak-ekeke-macam famous ah blog ni jadinyew bile tiga2 iklan ni penuh atas tu-
ALAMAK-rase lapo lak tgk kfczinger yang berlapis2 tuu-lame tak makan camtuu-

Dear my nuffy klik fwen-tq-tq very much!-jowm jalankan t/jawab-"mengklik" sedaya mampo-ads2 yg timbol ituu-you klik me-i klik u-i klik u-u klik me-ngeeengada je kan?-


*tahi lalat kecik chumel kat pipi kiri ;D


6 comments:

AkU said...

erk~~
dah2..

ieyza said...

tahniah2...suka tgk kalau benda alah nie kuar banyak2...keje mengelik jer laa...jgn lupa dtg umah untuk klik tauuu

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
ape yg dah2? taaa fahammm ah ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

ieyza
sudah semestinya akan ke sane memenuhi jemputan tersebut.alamak terharuuu ahh~~tetibeee ;D

AkU said...

dah tu mksdnye...hmmm..
ntah~~

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
owhh ;D