21 January 2010

LALAT LUCAH MENYERANG!


entry hari ni-aku cukup moody kalo org tu pengotor-(boleyh kew?tetibee moody?ikot suka ah kan?)
-speechless-
tambah2 kalo macam ni terjadi
AMARAN : ini bukan entry lucah, cuma entry KANTOI je kot!
oleh itu, tiada istilah klasifikasi 18SX di sini-hahaha
v
v
v
v
v
v

hahaha-hanya mampo tergelak-terguling2 jangan sekali okay?!nanti jatoh gaung lak-(tetibeee~rase loya pun ade gakk)harrrrkkk!~fengsannnn!


*tetibee tgk citer SEPI-(perlu ke?)huhuk


36 comments:

ultraman said...

hahaha...lalat giler ni...lucah...patut kene tangkap...

FaTiN said...

gatal lalat tu pegi hinggap kat vontot org yer=p

F U N F A B U L O S I T Y said...

ultraman
itulah lalat luchah-hati2 yerp otomen-nanti dia masok dalam custom wk lak-ekekekeke ;D

FaTiN
hanya mampo berkate-yuckkksss ;D

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

eeeehhhh banyak lalat.... ni mesti kes bocor lah.... isssshhh lalat ngan langau sama ke???

”Khâlid bin Makhlid menceritakan kepada kami, Sulaimân bin Bilâl menceritakan kepada kami, beliau berkata : ’Utsbah bin Muslim bercerita kepadaku bahwa beliau berkata : ’Ubaid bin Hunain mengabarkan kepadaku bahwa beliau berkata : Aku mendengar Abū Hurairoh Radhiyallâhu ’anhu berkata : Rasūlullâh Shallâllâhu ’alaihi wa Sallam bersabda : ”Apabila seekor lalat jatuh ke dalam gelas salah seorang dari kalian, maka celupkanlah lalat itu lalu angkatlah (buanglah) karena pada salah satu sayapnya terdapat penyakit dan pada sayap satunya terdapat ubat.”.” [Shahîh al-Bukhârî, bâb Idzâ Waqo’a adz-Dzubâb fî Syarôbi Ahadikum, XI:99, hadîts no. 3073]

dan satu lagi

Qutaibah menceritakan kepada kami, Ismâ’îl bin Ja’far menceritakan kepada kami dari ’Utbah bin Muslim Maulâ (mantan budak) Banî Taim dari ’Ubaid bin Hunain Maulâ Banî Zuraiq dari Abu Hurairoh Radhiyallâhu ’anhu, bahwa Rasūlullâh Shallâllâhu ’alaihi wa Sallam bersabda : ”Apabila seekor lalat jatuh ke dalam wadah minum kalian, maka celupkanlah seluruh tubuhnya kemudian buanglah, karena sesungguhnya pada salah satu sayapnya terdapat ubat dan pada sayap lainnya terdapat penyakit.”


bagi aku pada lalat juga terdapat bukti kekuasaan Allah jua....

kerana lalat diciptakan bukan maksud yang sia-sia......

deep purple inside said...

asal lalat 2 hnggap kat pmpn 2??hehe..
lawak la ;)

F U N F A B U L O S I T Y said...

Afzainizam
dex suke dgn comment2 kamo kat blog dex-penoh dgn makne-mmg best!tq-
hahaha-gelak smbil pegang perot jap-hahaha bocor katewnyew.gilak!!!;D

deep purple inside
popuan tuu bekas ratu chantekk ghana rasanyew-best kan?-peminatnya termasok lalat2 yang ternyate lucah2 belaka-ekekeke ;D

Ain Nabila Ibrahim said...

wahkakaka =p
baek je dowang hinggap
ish3

~~dieylah~~ said...

ish3...kotor~~cni ckp..ceridak~hehe

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

makcik uh cebok xbersih ke wey. haha

amirulfaiz said...

Saya fikir, mungkin seluar pompuan tu ada kesan najis kot, tu yang lalat hurung tu. hahaha..

F U N F A B U L O S I T Y said...

Ain Nabila Ibrahim
baek punya port landing kan?hahaha ;D

~~dieylah~~
ekekeke-kelakar kan?

.::tAk AdE pErAsaaN::.
tu ler-macam rushing je-nak kemana tak tahu lah-jangan2 tak sempan ank cebook kan?hahaha~erkkk tetibee loya! ;D

amirulfaiz
nah!sekali ko comment-str8 to da point!bagos ah ko amirulfaizhahaha ;D

^ ZuMaWaMBa ^ said...

eeeeeiiiwwwwwwww~!!!!
*speechless*

F U N F A B U L O S I T Y said...

^ ZuMaWaMBa ^
nak sambung sikit nii~eeeeeiiiwwwwwwwwyucccckkkkkssssssssharrrrkhhhh tuiiituuuuiiiii~!!!!
hahaha-matiler~tetibe nak over acting kat sini!hahaha ;D

k.A said...

siyes jijik.lol

F U N F A B U L O S I T Y said...

k.A
jangan tengok lame2 k?nanti kang termimpi2 lak-ekekeek ;D

Shazali said...

errr.....semue na ckp diorg da ckp -_-"

lalala~lalat..lat...lat...

~~dieylah~~ said...

dexfab..a a..kelakar..nk jugk gtau..kelaka kt cni-cakap~~hik3

F U N F A B U L O S I T Y said...

Shazali
lambat sangat wk comment-tu ler-lain kali cepat2 k?-tetibeeee jerp paksa2 comment kan?ekekekek ;D

~~dieylah~~
wk pun kelakor jugek kanz?sukenyew diee-nak lalat tak?-tetibee sajork-ekekeke ;D

~~dieylah~~ said...

dexfab~xkn nk bg lalat kot..kfc ke mcd ke blh la jugk..hik3..sy ckap kat cni.."kelaka" mksdny=="cakap"..nk jugk ajar bhs swk ni..ilmu kan.kan..^.^

sI tEDI said...

erk!

jaga kebersihan diri dan kawasan sekitar!

AkU said...

eeeuuuwww..jijik..@@

Natasha said...

jap...jap...tgh bygkan kalau fun yang jadi lalat...hahahah mesti fun sukakan...sbb blh landing kat montot tuh???

F U N F A B U L O S I T Y said...

~~dieylah~~
alamak aihh-rupanya bhse swak kitak-ingatkan pe tadik-aoookkkkk! tq!tq!yup-ilmu tu tak akan kering kalau dikongsi- ;D

sI tEDI
jangan lupe bwk sanitizer k?-tetibee sanitizer lak-ekekeke ;D

AkU
jijik n kejiss sgt kanz?-tetibeee jerp-duk ckp macam tuu-kecian kat makcik tuu-dgn naseb yg menimpa sebegituu-padahal die tak tahu pe pun-paparazi tu yg jahat kan?ekekeke ;D

Natasha
kalo tak hinggap kat situu leh?-nak pegi tempat lain-nak pegi cari awk duluu-ekekeke ;D

AkU said...

erk~~
insap kjap..
.
.
.
.
memang kejiz n jijik..
ish2..

GhOsToNe said...

kelako giler gmbo!

SuRayA^i. said...

euww~~~~
nh kes x cebok ke ape yaks!

F U N F A B U L O S I T Y said...

SuRayA^i.
xcebok?-lalat tu beri segala jawapan-hahaha ;D

ery said...

haha...lawak2.. yang ade lalat kat celah muntuutt... hahaah

F U N F A B U L O S I T Y said...

ery
gilak kan lalat tuu?ape la yang menarik perhatian sgt kat situu ;D

nuhan said...

hahaha lawak gila..hohoh~
tapi kan tgk gmbar tu trus meremang bulu roma sbb geli..euuuwww yuck~!! hahhahahaha.. :P

Aie Seifer said...

gler la dex...siap kencing cmtu..isk2...mane la ko dpt pic klako2 cmne..

F U N F A B U L O S I T Y said...

nuhan
hahaha-kene ingat ye-bukan stakat tgk cite seram je jadik camtuu-tgk bontot pun leh jadik camtu kan?ekekeke ;D

Aie Seifer
ala-ape susah-carik dgn musang berapi-melalui google-haha-clear? ;D

RizaL said...

lucah 2 standard la..serangga pun nk jugak hasilkan zuriat..haha..ni yang ponggong aku xleh terima..bape ari xbasuh taik..euwww

F U N F A B U L O S I T Y said...

RizaL
naahhh-comment str8 to da point ea-mungkin kawasan tu takder air kowt?hahahaha-euwwweekkkhh! ;D

RizaL said...

hahaha..btol 2..hehehe..xdpt dinafikan lagi..

chek ezza inchik man said...

eeuwwww...
cm ne leh jd cm tu..haishh...