08 January 2010

LEGA GILA



Gembira sangat-bukan kepalang lagi-akhirnya-blog kembali normal-sebelum ni mmg jadi agak tidak normal dalam mase dua tiga hari lepas-tanpa mane2 kepakaran-terus klik2-cari sumber2 dalam internet-naik juling biji mate-adeh-ramai gak mmber2 follower tanye-simpati-nasib blog aku time tu-tq-si tedi-syuk-aku-amirul faiz-برت دوهرتي-haha-thanks-kredits utk anda semua-terharu sangat-nak jadikan cerite-selepas beberapa ribu-riban klik2-cari jawapan-google-yahoo-semua enjin pencarian-buat2-still tak jadik normal lagik!-rupanya senang je-

Nak tengok kesan positif tu?

ha-pic 1st ni mnunjukkan TIADA LAGI TULISAN UNDEFINED tu!-tajuk n tarikh post pun dah ok-



Pic kedua lak-tarikh post dah ok-lebel ok-posted by pun ok-



Malam ni mmg akan tido lena gila-bukan gila ya-lena gila-camne tu?-buka kamus doo-hahaha-kalau sesiapa yang dah jadi macam ni dulu-JOM KONGSI-aku ada cara terbaek buat bagi blog tu jadi normal balik!-berlainan dengan lesson kat tenet google-segala bagai-ajar toh-formula sendiri lah kot-tetibe menjelma jadik pakar IT merangkap blog helper lak kan?-sedih jer-

TUNGGU

Untuk next entry-kalau dapat sambutan dan pertanyaan yg agak mengalakkan-aku akan ajarkan cara-normalkan kembali blog undefined tu-dengan mengenakan caj-0.25sen-tul ke dapat byk ni skali klik?-klik nuff aku okeyyy?-motip?-tetibe je-nak caj2 lak-erk-


8 comments:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Hahaha.. bagus2 kalau ko dah lega..

F U N F A B U L O S I T Y said...

amirulfaizabdrazak-memang legaa gilaaa.. hahaha ;D

zack zukhairi said...

slamat berblogging kembali! heh

F U N F A B U L O S I T Y said...

zackzukhairi-tima kaceh!kene studi lebih lagi nt kalau nak ubah ape2.. ;D

AcanCapik said...

coding HTML ni payah gak kalau tak paham betul2 ye... aku ada gak jadi. tapi selalu backup template asal, so kalau jadi mengong leh revert balik...

F U N F A B U L O S I T Y said...

acancapik-yup..memang susah gak..kena studi betol2 ,mengenai perkara ni.. ;D

~~dieylah~~ said...

Actualy sy stil x reti nk click2 ni..hehe..

F U N F A B U L O S I T Y said...

dieylah..lame2 ok lah tu...u mean nang innit tu ke?senang je...gi kat url dia tu...then klik nang it..senang je-utk trafic blog tu...araoun da world..global dapat tgk blog kite..heheheh..selamat mencube k... ;D