29 January 2010

NAK PERGI JUMPA HANG TUAH!


sempena sambutan ulangbulan yg pertama blog ni-
(padahal perluu ke nak sambut sampai ke melaka???-kompiuss habesss)
dex nak travel-melaka-malam ni-sampai 31 Januari-kalo dex ada masa-dex on9-
TQ-uols-kalu nak klik2-visit2-silakan-nanti bila dex on9-dex akan reply balik semua tuu-tq-million-trillion-

10 comments:

eyes143.. said...

waaa.. smpai melaka tuh..
hee.. bln 2 neh nk g lgkawi.. jum2..

F U N F A B U L O S I T Y said...

eyes143..
hehe-bulan 2?best ah langkawi-wk nak jumpa mahsuri eaa? ;D

Shazali said...

eleh..
jpe hang tuah ta syok..
kita na p Tambun *ttbe*

miSs Farhana said...

jupe hang tuah nt cakap hana montel suke beliau!!~wee... =)

iera said...

wah...hebat2... siap nk jpe hang tuah lgi. Klu jpe hang tuak kim salam ek...haha

Dex...kwn Iera de gak g Melaka. Start hr nie smpi ahad kot. Dia g ngn geng2 dia

sI tEDI said...

welkem to melaka.
jgn lupa lawat zoo melaka!

Fadzli said...

datang melaka?? hahaha.. aku dok melaka.. :p ko dtg semata-mata nak jumpa hang tuah? dia dh xda bro.. hahaha

Fadzli said...

datang melaka?? hahaha.. aku dok melaka.. :p ko dtg semata-mata nak jumpa hang tuah? dia dh xda bro.. hahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

Shazali
tetibee tambun-lost world tuu ke?-sah2 lost lah nanti-susah ah nak ke situu-nanti leh sesat-sesuwaaaii sgt dgn namenye tuu-think twice double twice bertwice2 kalo nak ke situu(tetibee nak takot2kan shazali)-ekekeke

miSs Farhana
u nak gantikan tempat puteri gunung ledang eaaa?-ape syarat2 utk beliau?(tetibe flashback sejarah hang tuah kannn)-ekekeke

sI tEDI
woaaaa-intestingg-nanti nak gi ke situu-jumpe bermacam2 makhlukk ciptaan-Nya di situu yerp-tq! ;D

iera
hebat tak?sebab nak infrm kat beliau alamat blog dex-ekekeke- ;D

Fadzli
dex tahu kat mane beliau duduk-kat muzium kan?kat situu ler dex nak pegii-(tetibe feelings sejarahwann sgttt!)ekekekek ;D

SuRayA^i. said...

wuhuu~
kem slm hang li po~