15 January 2010

OH TIDAK LAGI!



ni-post pertama mengenai ads nuffy ni-haa-nampak tak?-terkejut gak tgk-ketiga2 CIMB punye-sebelum ni ada gak-tiga2 timbol-tapi lain2 ads-ini sekali pukulan CIMB-hahah-bagus2-jemput datang lagi-lain hari-lain kali-setiap masa-

TQTQTQTQ million-kepada member2 nuffy-same2 kite menjalankan t/jwab-mengklik sejuta kali dalam sehari-ingat-kang berjuta2 RM dapat dari nuffnang ni kan?-aha-jom klikklikklikklikklik lagi dan lagi dan lagi!



18 comments:

Cik aiNa said...

ni mesti keje ngan cimb ni kan..kan? tau daaa

F U N F A B U L O S I T Y said...

Cik aiNa
woaa..cik aina comment ah..terkesima 10saat..terharu sgt!(tetibe tukar topik)hahaha tq! ;D

^ ZuMaWaMBa ^ said...

wahsai~
best giler!

sI tEDI said...

lain pulak ek iklan cimb tu

F U N F A B U L O S I T Y said...

^ ZuMaWaMBa ^
ekeke sekali pukulan cimb kang.. ;D

sI tEDI
lain mcm mane tu?jgn cimb palsu dah ler..tak pasal2 kene banned lak blog ni..hahaha ;D

AkU said...

abg 'seronok'..pe tu ek??

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
lebel seronok tu ea?FUN-untuk bahan2 yg menyerokkan je...ok tak? ;D

AkU said...

erk~~xpaham la abg fun..ngee~~
blurr sudeh..

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
lohh nape lak leh tak faham neh?abg fun lagi loh tak faham2..hahaha ;D

AkU said...

erk~~kalu abg fun xpaham..lagi2 lah dri ku xmemahami..

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
hahaha..taw takpew.dengar lagu nobody lima kali jap.ekekeke ;D

AkU said...

erk~~ngee...
abg dex ni cute la..
lol...

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
kamo ni bikin gegar kat sini ea..
kamo laghi cute kowt?
nape name AkU?

elyana said...

haha.. biar btoll..ki3x~

F U N F A B U L O S I T Y said...

elyana
agak terkejot gak ah..terus snapshot tadi..hehehe ;D

Solehah said...

nak joint jgk la..

F U N F A B U L O S I T Y said...

Solehah
sile2..mmg leh wat duit.nuffnang kene bayar neh.tolong promote kan? ekekeke ;D

AkU said...

gegar ke abg Dex..ngeee~~
cute wut..mcm hamtaro jek..
nak geget2 jek...
erk~~
hehehhehe..
Aku..why AkU..ntah..