17 January 2010

SEPI


Nape jadi macam ni ea?-kadang tak faham-setiap org mesti merasainya-sama juga bagi aku ni-ntah-tak payah layan sangat lah pasaan ni-tapi kalau sekali sekala ok lah-time nak menaakul or time yang memerlukan mase utk berfikiran menaakul sebernas2nya-

Tapi sebenarnya-bukan aku yg SEPI-
CUMA
v
v
v
v
v
v


Tempat ni yang supersunyiSEPI-tade costumer langsung till the end aku exercise-hanya aku sorang je yang bersenam hari ni!-rasa macam aku sorang je bersenam kat kat dalam dunia aku sendiri-orang lain?-masih tido lagi kot!-semangat gigih sekali bersenam di pagi hari ahad tercinte-i love nobody nobody-but my body my body- ekekeke-


beribu riban gak kalori diburnkan utk pepagi ni-teros terbaring kat karpet tu-sepoloh minit-adeh-

*tetibee-ade salji turun lak kat page aku!haiissshh-ekekeke-

14 comments:

ziha said...

wah bestnye..xpnah g gym..
nak kurus kan bdn la..hoho

F U N F A B U L O S I T Y said...

ziha
memang best-exercise kat gym lebih selamat kot ;D

eQuRlz said...

tu ah..teringin nak gi gym..xpenah gi..

F U N F A B U L O S I T Y said...

eQuRlz
jinak2kanlah diri anda ke tempat yg sebegitu.hahaha ;D

meme0607 said...

lain kali pagi ahad kejut i, i exercise dgn u. =)

F U N F A B U L O S I T Y said...

meme0607
ekekeke-ok set!

AkU said...

erk~~

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
rajin wk comment kat page ni..terharu nehh-erkkk~ ;D

BezBuddy said...

laa igt k down td...hehehe
xd kwn g gym ke? =D

AkU said...

terharu..tetibe kuar erk~~ pe da??
ngee..
title entry tuh mcm sedih je..nak emo pown ade..last2..ish..ish..
hehehhe..

F U N F A B U L O S I T Y said...

BezBuddy
ekeke-sepi je kan?
biase sesorg lagi best dari pegi duk meriah2 kat situu-layan mp3-sorang2 pun okay jep. ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

AkU
ekeke-iskh tiga kali-
emo kan intro die?agak menjadik gak lah.. ;D

AkU said...

emo ke??
hmmmmm~~bole la..
kasi 3 bintang..hehehhe..

farwalis said...

sihat! bagus tuk kesihatan