27 January 2010

TOLONG FEMESKAN SESAME BLOGER!!!

baru je tadi-buat entry mengenai lagi 3 hari nak masuk umur ke-sebulan blog aku ni-
tup-tup-tadik pada pukul 5.11pm-dah ade follower yang ke 300!!!

nie nak femeskan follower yang ke-300 tuu-
klik pada gambar di atas untuk pembesaran tumbesaran gambarajah yang lebih jelas ttg keadaan yg sebenar!-hahaha ;D

kalo tak jelas gak-nah-ni pic si tuan punya blog tuu-en.fidoz a.k.a starcreamegat!(sorry ea-cilok en.punya pic ni dalam profile en-bagi tujuan memfemeskan en.ke peringkat global globalisasi alam semesta planet segala planet!)


(jgn ah malo2-be femes-be fab!)


*buat blog mmg akan memfemeskan diri di peringkat global!tq blogspot!

25 comments:

f i d o z |graphs| said...

wahahaha itu muka aku!
thx a lot bro!
hope kite leh bekerjasama hingga ke akhir hayat (blog) kite!
hoho.
^o^

F U N F A B U L O S I T Y said...

f i d o z |graphs|
yup-setujuu-bekerjasama-berblog-hingga ke akhir hayat-tanpa henti-tambahkan seramai mungkin follower-biar berjuta-billion-blog is the best!-enjoy!be femes-be fab! ;D

eyes143.. said...

meriah lorh belog ini.. ngeee...

sbln da 30o polower..?
mmg dasat!!

miSs Farhana said...

uik..if tau ko nk mgfemeskan follower ke 300, ak ta folow lg tadi.. nk jugak femes.. hahaha..(jus joke)~wee =)

F U N F A B U L O S I T Y said...

eyes143..
meriah?agak ah-mmg meriah-ibarat sekawan kacang di dalam botol-ekeke ;D

miSs Farhana
tau takper-buat ah lagi satu blog(tetibee bagik cadangan vouge) -nanti add jadik follower yang ke 400-sah2 mmg kene promote jadik femes,teros boleh beat bintang2 korea-ekekeke ;D

jijie said...

ramainye follower...
huyyyooo~

F U N F A B U L O S I T Y said...

jijie
jom klik2!fren2 all over da world.. ;D

Aie Seifer said...

femes wehh..haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

Aie Seifer
mmg femes ah(tetibee feelingsss artis)-terkesima jap-aie-blog kite sebaya ke?(tetibee soklan terbocoran terkeluar)hahaha ;D

Shazali said...

menyesal aku jd follower ke-217...
nombor ta Ong-gedek-gedek...

disini menyesal @_@

eD's photography said...

hahaha...aku dah x ingat berapa umo blog aku..ngeeee

F U N F A B U L O S I T Y said...

Shazali
jangan ah cakap camtuu-femess gak pe?semua nombor kengkawan yg follow dalam blog dex ni semua femes-kalo leh-nak masokkan semuanya sekali-tapi nanti kang-rosak lak server blogspot.com(sape mao jawab tuu?-tetibeee je tahu bab2 server ni kann-hahaha)dun cakap menyesal2 eaa-kalo ade bende2 yang hot2-nanti dex masokkan dalam label myblog ni-semuanya akan kasik up-femesskan kawan2 punya blog-ok? ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

eD's photography
dasatt tuu-mesti dah lame ni-blog penuh dgn gambar2 yang best supernatural segala bagai tahap gile pun tak gile camtuu-cube ingat2 balik-jangan2 sebelum masihi lagi dah wujud pe?-hahaha ;D

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

bile nk promosikan aku lak. huhu. wey kim salam kt die. hnsem lak die.hahahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

.::tAk AdE pErAsaaN::.
ade bende yg hot2 nanti akan dipromosikan kamo-(tetibe macam nak jual kawan2 lak kan?-bunyi nya-hahaha)
kim salam?ok jer-tapi lebih better butter u pergi sendiri n follow dia-sbb lebih direstui dgn cara sebegituu rupa(macam cupid lak aku rasa)-hahahaha ;D

~~dieylah~~ said...

salam..cakap kat fidoz..nang kacak kitak eh..hik3..:)

Ninie Fairuz said...

wah..femes femes..

bagus bagus..

teruskan usaha murni anda..

F U N F A B U L O S I T Y said...

~~dieylah~~
kamo usha2 ah dia-kamu malu eaaa?hahaha ;D

Ninie Fairuz
tq akak-selalu kasik support kat dex-tq million-trillion kat akak-u r the best! ;D

~~dieylah~~ said...

kamek puji ikhlas..dexfab pun kacak juak..hik3..:D

ct odah said...

wah ko gle hebat tak smpi sebulan da 300..aku dah berbulan 100 pun tak smpi...hahaha

razzi@ajeet said...

Wah biar betik polower ko sebulan jer dah 300....

SuRayA^i. said...

sy nk femes jgk! \o/
=p
*kidding*

Umi said...

perrghh.... follower 300 tu... akak baru 30... hahaha.. sian...

jom join catcheye... join di blog akak.. jom... click2

zoncapriku said...

wow...cmner nk jd femes gak ek...hahahaaa

f is fikah said...

congrats for your 300th follower~~
yang promote dah pemes, yang dipromote lak, pun akan jadik femes..