03 January 2010

YEAH!!!










Lagi 10 minit nak tutup tirai hari ni-mmg cukup terisi hidup ni kalau dah ade blog sendiri-tambahan-dapat buat duit-klik2-terima kasih byk2-kwan bloger-semua baik2-sebagai balasan-layan video ni-sesuai kot untuk hujung minggu macam ni-haha ;D


Memule pakcik2 tu tgh mancing-sorang tetido-sorang lagi tgh gigih sangat tunggu umpan die mengene-tetibe-ade bende 2 alam yang sangat besar datang tanpa beri salam-tengok sampai habis ape yang berlaku-lawak di hujung hari minggu-enjoy!-be fabulosity!


video

4 comments:

Shaifful Hairi b Ramli said...

mak aih terkejut aku tengok lembu tu..gigi dia macam pernah ku nampak tapi di mana iyer?

F U N F A B U L O S I T Y said...

shaifful-keji sangat!lawa ah gigi camtoh! ;X

cheani said...

fuhhh, wat suspen je kpl trbg tuh!!!

F U N F A B U L O S I T Y said...

cheani-suspen kan?slow motion je landing.. ;D