28 February 2010

TERHARU DI PAGI BUTA!


lain macam je kan bunyi tajuk tuu-
hahaha-
terkejut bercampor terharu-
speechless jap
pas acara rutin dex check c-box
ni dia

blog dex telah di listkan oleh SINELAYAN!
unik kan name dia?

i mean name blog dia mmg unik gila!
nak nak tgk orangnya?
v
v
v
v
v

unikkan?-sempoi jerp-suke2 ;D
(sorry sinelayan-dex ciliok pic dari detail blogspot)

byk blog yg dia listkan
yg mungkin utk kita tambahkan lagi blog fren dari situ!
blog dex antara yg telah disenarai sbg blog macam2 hal!
bace entry sinelayan tersebut sini > ;D

sinelayan ni mmg unik-

blog dia indah je
rasa macam nak memukat ikan pun ada
dengan lagu yg mendamaikan

rasa macam kat tgh laut

tgh menari2 dgn hidupan marin di situu
hahahaha


kat sini dex nak promote dia balik

dah pegi kat blog dia-
jangan lupe follow2

mmg best blog dia!
gua tak tipuuu-
hahaha
tq-million-billion-trillion-cik sinelayan!

*tq kat rina gak-kalo tak buat entry pasal tag tadi- mmg tak tahu langsong nak link2 neh-hahaha

27 February 2010

KENE TAG SUDA! : OLEH CIK RINA

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now

dex suka dengan pic bulan ni-nampak menenangkan je-
tapi sebelum ni-dex guna yg ni
v
v
v

last2 pic bulan tu di hati-huhuhu

2) Tell us why you like the wallpaper
sebab senang nak letak icon-
suka letak kat tempat gelap tu
fuh gempak je kot

3) Tag 10 people...
10?alamak-tak penah buat lagi tag2
malas nak tag ramai2-5 je leh?
yg aktif klik nuff untuk hari ni-
nanti ada kelapangan dex tambah lagik
tak taho camno nak link- huhuhu
godek punye godek rupanya senang je-
ikon link kat atas tu rupanya-hahahaha
nah-list yg tlh di tag!
dex tolong femeskan blog uols k ;D

1. linn sugar2 kapas strawberry
2. bundle addict
3. iera
4. kakngah
5. mama syafi

25 February 2010

SILENT TREATMENT : BERJAYA!


aku tak mahu happy sgt

takkan over dose happy lagi

sebab-keadaan-worst
aku akan lebih berhati2 after tiz
bukan aku nak benci org tak reti bahasa
tapi...
get lost!
aku can't control kalo sux feeling ni rising on!

plz plz plz
be alert all da thing today is
TOO FU$#&*@% SUX!
tidak kena langsung dgn jiwa aku


hari ni 1st day-berjaya!

berjaya-muncul semula
perangai lama aku
perangai yg akan membawa kejayaan!
its my choice!

nobody can change!

*happy, ceria, happy feeling aku MAHAL!

*sekali aku disable mood happy aku-JANGAN TERKEJUT
*jam tangan kinetik aku stop pada jam 8.00am tadi-set balik

LOVE THIS STYLE! #3


scarf : ?
jacket : POLO RL SPORT
t-shirt : SSO8, RAF SIMONS
bag : PRADA
jeans : TOPMAN
sandals : SSO8, ASTRO SANDALS RAF SIMONS

*fashion+passion=?

24 February 2010

LOVE THIS STYLE! #2


jacket : blacks, TOPMAN
sweater : Mickey, TOPMAN
jean : extra skinny, TOPMAN
sneakers : bad PUMA
bag : brown, TOPMAN

*nak travel lagi dan lagi! ;D

23 February 2010

LOVE THIS STYLE! #1


shoes:LANVIN
glasses:LANVIN
hat:M&S
bow tie:TOPMAN
striped shirt:ETRO

jeans:TOPMAN
bag:PRADA


style berjalan2 di taman-jom jalan2 sambil hirup udara fresh-baikk sgt untuk kesihatan-huhu
kalo stylo2 kat Malaysia-aku suka style-bro AWAL ASHAARI-mmg stylo tersendiri lorh!

*start 2010, tahun bergaya bagi aku
*suka bila reaksi org tgk atas bawah atas bawah!gilak kan?!

22 February 2010

THANK YOU ANONYMOUS!


(klik untuk view yg lebih jelas)

terima kasih sbb comment membina
dex akan buat yang lebih terbaik lagi
thank you / terima kasih sebab sudi menyinggah kat blog dex!

*1st anonymous dari malaysia(teka je lah)

18 February 2010

SILENT TREATMENT


sudah bahagia rupanya
aku tiada apa-apa

kebahagaiaan itu ku lihat dari jauh
aku tiada apa-apa

hanya diam
aku tiada apa-apa

tidak terkejut
aku tiada apa-apa

telah tiba rawatan diam
aku tiada apa-apa

apa boleh aku buat
aku tiada apa-apa

terima kasih atas segala
semua kenangan
semua jasa
aku tiada apa-apa

semua yang tercipta
biarkan semua berlalu pergi
aku tiada apa-apa

halau memori lalu pergi
aku tiada apa-apa

aku tiada apa-apa
aku tiada apa-apa

*really love my life now

16 February 2010

LOVE YOU PENANG!!!

travel gilak2-kali kedua tahun ini-penang-fuhh-dengar je penang-mmg terbayang makan makan makan n makan jerp- pesembur-ketam udang-char keow teow-kerang-seafood-sushi(tetibee sesat-hahaha)-ma feveret-cucur ketam-sekor pun da cukup-wajib makan kalu ke penang-

kepanasan yg berlaku di luar jendela eastin hotel pada hari tersebut


bye2 penang-star cruise virgo sedang berlabuh tuu

padah travel-nak jugak menyelit label fesyen ni-

mmg tak lekang-crush on you since high skul-

*teringat lagu cuti2 malaysia yg dinyanyikan oleh Dato' Siti dulu tuu-dah macam evergreen da lagu tu kalo dengar skunk ni-huhu

TQ BILLION MILLION TRILLION NUFFNANG MALAYSIA!!!

speechless-start dari 30/12/2009 till now-dah sebulan lebeh kot blog n join nuffnang malaysia-klik mengklik-cuit2 sesame bloger-ini lah kot hasilnyew-terharuuuuu sesangat!!!-

*pendapatan terumpuk tu ape?

14 February 2010

AKTIVITI "MENGKAYAKAN" SESAMA BLOGER!!!


aktiviti hari ini sungguh murni
di kala bercuti best2 sangat2 neh!
hahaha
klik2 je kerje
start dari pepagi tadik
nak wat entry ni duration dalam dua minit je
sebab nak cepat2
nak klik2!
nak sesama2 kayo!
jom!jom!klik!klik!

*lama-kelamaan yg tidak seberapa akan menjadi lebih berharga!

10 February 2010

BELUM REDA DEMAM VEST!!! HELP!

semakin menjadi2 demam vest neh-layan-ekekeke
















*label fashionity ini sudah ade 2 entry(perlu ke infrm???hahaha)
*menyusul nanti vest untuk female lak-tungguu-

08 February 2010

DEMAM VEST MELANDA!!!

memang macam dan nak demam(nahhh-berterabur BM)kalo ikotkan sangat2 fesyen ni
menjadi bertambah2 hangat skunk

tambahan golongan selebriti, sosialit2 turut mengenakan fesyen ni
memang gempak, smart, fashionable lah skunk
memang tgh 'in' org cakap


aku turut tidak terkecuali dari terkena demam ini
dah beli satu vest dari topman
warne hitam
pasni rase macam nak beli lagi satu
warne grey lak
BERTAMBAH-TAMBAH BERBALOI-BALOI DEMAM
dan demam lagi bile tgk simbol label ini!!!


v
v
v


ohh tidakkk!!!

*tiap2 hari surf website topman.com sambil berangan-lalala
*gigih sgt kumpul point member card-topman

NAPE KO TULI?

org tu menjauhkan diri-tamo kawan ke???
aku tahu citer pasal ko lah!
aku nk tolong ko-tapi nape ko wat kat aku camni?

im feel soooo sorry 4u!
-sorry-
KESIAN KO!
mesti ade maksud tersirat kan?bile sesorg wat macam tu terhadap kita

biar lah-org leh buat kat kita-kita jangan buat macam tuu-
ape yg penting-jage hati budi sendiri-
ingat falsafah dirisendiri-jangan ikut failsampah-ekeke
aku tak hingin langsong nak faham perangai cam ko-

SATU BERAMBOSSS-SERATUS-MILLION-TRILLION FREN DTG KAT AKU!
dah lah-bye!

ter-emo sudeyhhh pepagi ni eaaa?-meraban tak tentu hala-
hahahaha

*tak perlu terhenggeh2 nak berkawan dgn org yg takmo berkwn ngan kita