04 February 2010

ALIEN KEMBALI LAGI!!!

alien serang lagi blog ni-
lepas wat entry pasal serangan arituu-kali ni-diserang lagi-
kene serang betul2 kat entry pasal alien tuu-
kali ni meraban dengan url lak!
tak berani lorrr nak publish comment yg diberikan itew-
tgk lah-
comment yg agak menarik dari si alien
btw-tq for comment!
hahaha


(klik rajah utk tgk pe bende yg di comentkan itew)

*dorg berminat kann?

nak say tq gakk ke?(ape kah?)

17 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

dia nk beramah mesra tu..hahaha ;)

eyes143.. said...

asal i tapaham neh..

ejaa said...

apekah?
hahah
ai x paham

sI tEDI said...

say TQ jek!

el said...

alien betina kot..kahhhhhhh berdekah3 ati2 tau :)

lurvemyblog said...

dex..xdapat nak follow u back la..um,lets exchange link?
:)

Dashing Days said...

alien heh..heheheh best tol

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

wahhhh alien ape tu macam burung sesame street aje...

ape pun aku tetap ziarah blog kamu ni ye....

iera said...

haha...alien pon minat gak. Glamer btol blog nie...

Oe yg dia ckp tu? xphm ar

shahrul said...

alien tu suka kat hang..
hahahah..

;p

mia_oyster of desires said...

alien tuh g comment perg? nak taw gak.

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. elien pon baca blog ke??? kikiki..:)

||| PöJìé PööH ||| said...

knp ada gitu rupa?
virus ker?
tukar password cepat2!

Dak Wan® said...

Alien sengal tu! Hehehe

~ ReD ~ said...

alamak! comel la katun tuuu...hehe

Fakhrur Razi said...

alien serang?
camner tuh??

rossoneri said...

hahahaha ingatkan alien apa laaa tadi