02 February 2010

BELUM REDA KELETIHAN INI


letih berjalan-travel gilak2-terbalas kerinduan travel gilak2-bila 5bulan tak travel macam ni-awal pagi tadi sampai-keltihan ini belum reda-esok akan mula activ balik berblog-nak masukkan entry travel gilak-gilak travel-hahaha

thanks-million-trillion-my frens-jumpa esok-

*jauh perjalanan luas pemandangan-pengalaman

11 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

g travel katne???? ;)

Natasha said...

wah!!! cuti2 malaysia.... nak tgk piccccccccccccc...upload ler cepat....


nanti jgn lupa tgk blog cuti2 malaysia sis yer
http://natashae1-honeymoon.blogspot.com/

Nazatul shima said...

wah...traveling..sangat bez!

eyes143.. said...

beshnya gi jln2..

fLoRanCe said...

wait 4 ur update on travel photos..hehehehehe...

elmo said...

sronoknye!!! hurm... jeles lorh~ X_X

Azam Shah said...

jalan jauh-jauh jangan lupa jalan pulang lak :)

~~dieylah~~ said...

dia dh blik dh..hihi..mst byk gmbr bsjarah dia ambik ni..bl nk dtg sitok gik..hik3..

Shazali said...

luas luas gak...buah kaki jgn lupe
kekekekekeke >_<

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

aduhhh lama tak ziarah blog ni ... sorry agak bussy lah....

wah luas perjalanan jauh pandangan... travel.... best lah nampak gayanya... entry ko akan datang pasal travellah ye...

snap pic bebanyak aku nak tengok gak... kongsi pengalaman dan story kat kami ye....

rajkumar said...

very nice article