08 February 2010

DEMAM VEST MELANDA!!!

memang macam dan nak demam(nahhh-berterabur BM)kalo ikotkan sangat2 fesyen ni
menjadi bertambah2 hangat skunk

tambahan golongan selebriti, sosialit2 turut mengenakan fesyen ni
memang gempak, smart, fashionable lah skunk
memang tgh 'in' org cakap


aku turut tidak terkecuali dari terkena demam ini
dah beli satu vest dari topman
warne hitam
pasni rase macam nak beli lagi satu
warne grey lak
BERTAMBAH-TAMBAH BERBALOI-BALOI DEMAM
dan demam lagi bile tgk simbol label ini!!!


v
v
v


ohh tidakkk!!!

*tiap2 hari surf website topman.com sambil berangan-lalala
*gigih sgt kumpul point member card-topman

18 comments:

eyes143.. said...

macho weh lau pki ves.. lalala

sasha* said...

wah shopping sakan eh

Nazatul shima said...

emm..ves amat sesuai digayakan di majlis semi formal or formal.if jalan2, kurang ckit kot..tpi ves mmg cun..

sYukCurZ said...

owh! nnt kita g shupin Topman sama2.


-Topman Luver-

F U N F A B U L O S I T Y said...

eyes143..
mmg akan "machohancho"-maksodnya hancor hati org yg jeless tgk-hahaha ;D

sasha*
shupin sakan?ok je-tapi bukan kat sakan shupin centre eaaa... ;D

Nazatul shima
japp-ok gakk kot-nanti nak tumjukkan fesyen jalan2 tuu-(tetibeee nak tunjok2 lak) ;D

sYukCurZ
yeah!topman luver tahap gila babasssss-shupin sesame?ok gakk tu-japp-nanti bincang laen-hahaha(tetibe nak bincang laen kann) ;D

k.A said...

kat jakarta ni topman tak laku pon.

F U N F A B U L O S I T Y said...

k.A
really???kalo tak laku-mesti murah2 harge dia kasik kan?jom serbu reramai ke sane!!!(perlu kah serbu?) ;D

sYukCurZ said...

hum. new arrival xde la murah sgt pon. but yg lama2 klu diorg sale reach to 70% woo... ehe. da g survey, kan k.A kan ahahaa..

~~dieylah~~ said...

kacak2 org sitok padah(cantik2 org sini ckp)..hihi..kamek suka org makey baju camya..(sy suke tgk org pakai bju cm2)..;D

sI tEDI said...

aku demam tol2.

Shazali said...

wawa~...last aku pakei vest mase ari kanak3 tyme aku dajah 4 kekekeke

aku lao ta tobat dr dunia fesyen ni sure aku jd membe kamcing ko bab shopping..
tp skunk aku da relex, kuar pon pakai sipar jepon n jubah putih je
echecheceh...(jubah 2 exaggerate byk la) hehe

AkU said...

TOPMAN..erk~~
hehehhe..
btw..nice vest TOPMAN..not to forget..hoodies diaorang..

nawal said...

heheh.. x tau lak itu trend skrang nih

maaf, wa sgt kolot T___T

btw, itu trend sgtlah lawa :)

sugar2 kapas strawberry said...

cm best kot pkai vest..hahahaha
sy pon nk beli jgk la ;)

shandye. said...

vest santek klu pair dgn striped shirt, but don't tuck it in...

pastu pair it with some skinny jeans and flat shoes minus the socks.

omg...

sure abg kafe yg hensem mcm greek god tu akan pandang dua kali. ooops..

hehe....

Iznie said...

wow...mesty hensem abess pakai cam ney....hehe


rasanya iznie penah pakai vest masa jadi prfect dulu jer...hohoho

F U N F A B U L O S I T Y said...

sYukCurZ
woaaaa-dah survey kat sane ke?xajak punnn(guling2 nk ikot nehhh);D

~~dieylah~~
huhu-tp xleh pkai selalu-nt hancor lak-ekekek-jom boria sama2 makey bju itukk(betul ke dialek tuu) haha ;D

sI tEDI
yup-hope wk cpt cembuh k-woaaa si utih posing mcm lady gaga! ;D

Shazali
alaaaa-nper jdik camtuu?jom buat balik-shupinholicc! ;D

AkU
yup-nt nk masokkan entry sal hoodies lak ;D

nawal
wk,kdg klu bkn trend skunk pun, klao mmg smart-akn jdik trend hot gak-yup-mmg smartoooo! ;D

sugar2 kapas strawberry
jom shupin2! ;D

shandye.
yup-dex padankan ngan t-shirt leher bulat-skinny jean n selipar ala2 cleopatra from topman pun da masok gak-tuu habizz simple la tu ;D

Iznie
yup-hensem habis???tak abis lagi kot-bertambah2 berbaloi2 lg ade lerrr-haha ;D

ahmad fais ishak said...

ok what..