16 February 2010

LOVE YOU PENANG!!!

travel gilak2-kali kedua tahun ini-penang-fuhh-dengar je penang-mmg terbayang makan makan makan n makan jerp- pesembur-ketam udang-char keow teow-kerang-seafood-sushi(tetibee sesat-hahaha)-ma feveret-cucur ketam-sekor pun da cukup-wajib makan kalu ke penang-

kepanasan yg berlaku di luar jendela eastin hotel pada hari tersebut


bye2 penang-star cruise virgo sedang berlabuh tuu

padah travel-nak jugak menyelit label fesyen ni-

mmg tak lekang-crush on you since high skul-

*teringat lagu cuti2 malaysia yg dinyanyikan oleh Dato' Siti dulu tuu-dah macam evergreen da lagu tu kalo dengar skunk ni-huhu

15 comments:

syarifah radiah ibrahim said...

haha.
penang makan memang best woooo.
:D

shahrul said...

penang memang syiok woo..

:D

~~dieylah~~ said...

penang oh penang..bila lak giliran hamba nk ke sana..hik3..

hans said...

pi penang xajak
sob sob T_T
hahah
best x penang?
makan pasemboq?
nasi kandaq line clear?

Iznie said...

wooo..mmg mcm evergreen!kan2?? hehe

best tue gi penang....:P

RaMa2UnGU said...

weee..best nye g jenjalna coti2 mesia ni..mmg ingtkn cuti ni nak g penang..tp sbb dh lewat sngt plan sudahnye takjadi..takpe la..lenkali kot..hehehhe

^ ZuMaWaMBa ^ said...

T__T x penah smpai penang g!
sadisnyee~~~

Mr.Z said...

hak3..kalau g penang, try g padang kota kalau nak makan.. ;)

sasha* said...

teringin nk pi penang T_T

eyes143.. said...

laaa.. dtg penang tak gtau anin.. ape laa..

AkU said...

owh~~how i miss my hometown..

Ieza said...

wah..teringinnya nk gi penang nih...

Mohd Shahrul Hafizi said...

Cucur ketam???

rossoneri said...

baru2 ni pegi penang sbb ada field work..makanan mmg syok gila ah, char kuey teow dia punya udang besar2..cuma xsmpt nk mkn pasembor(sgt keciwa)..tp xdok hotel la, kami dok homestay mengkuang titi, sgt best..

chek ezza inchik man said...

owh..suke topman eh??
kalau gi klcc..roger2..office i ats tu je..weeee