08 February 2010

NAPE KO TULI?

org tu menjauhkan diri-tamo kawan ke???
aku tahu citer pasal ko lah!
aku nk tolong ko-tapi nape ko wat kat aku camni?

im feel soooo sorry 4u!
-sorry-
KESIAN KO!
mesti ade maksud tersirat kan?bile sesorg wat macam tu terhadap kita

biar lah-org leh buat kat kita-kita jangan buat macam tuu-
ape yg penting-jage hati budi sendiri-
ingat falsafah dirisendiri-jangan ikut failsampah-ekeke
aku tak hingin langsong nak faham perangai cam ko-

SATU BERAMBOSSS-SERATUS-MILLION-TRILLION FREN DTG KAT AKU!
dah lah-bye!

ter-emo sudeyhhh pepagi ni eaaa?-meraban tak tentu hala-
hahahaha

*tak perlu terhenggeh2 nak berkawan dgn org yg takmo berkwn ngan kita

15 comments:

sasha* said...

setuju ;)

Ieza said...

yo la..carik jer kawan yg laen..

ejaa said...

erk.masalahh kawan ke.
huhu biasa lah kawan susa nk crik.
hehehe

Lavanya said...

ya its so nice post.. thanks,,,,,

iera said...

saba lah dex...iera pon pnh gk rse prsaan camtu. Kte tak tahu kan sebab pe tetiba dia jauhkan diri dr kita. Spatutnye...klu ade yg salah...ade wat t'gurus perasaan..dia tegur lah kte. Btol x?

eyes143.. said...

stujuk.. tanak kwn suda.. byk lg yg nk kwn ngan kita.. huh

sugar2 kapas strawberry said...

nasib kita cm sama je inche funfab.huhuhu

~~dieylah~~ said...

btol3...xyah kwn ngn org cam tu..hik3..tp jgn smpai simpan dendam jela ek..senyum2 jak selalu k..^.^

Shazali said...

stuju tahap Gaban Z potong potong potong!

tp jgn jgn...no no...
no Emo da Elmo...
xpun Emo Dynamo pon boley...

like i always told myself,
ITS THEIR LOST NOT MINE
i'm like GOLD MIME n you just MISS THE FORTUNE

+dieabella+ said...

bila da tbe kt u br aku jmpe species2 cmtuh..igatkn mkin tua makin matang..ni tah pape jek..ktorg xrugi pape..sian kt dia jek..mbe da le ciput..pastu nk wat hal..WTfish la kn..hoho

AkU said...

abg Dex emo..
erk~~

F U N F A B U L O S I T Y said...

sasha*
huhu sedyh neh-(tetibeee);D

Ieza
ramai lagi kann-tq ;D

ejaa
ituu bukan masalah-tapi trouble kot-ekekeke-bagi pihak dia dah masalah tuu-tapi bagi saya-its ok-just rubish-hahaha-tq ;D

Lavanya
tq2! ;D

iera
betol2-dex tak sedih langsong-lagi bertambah happy ade lah!best gak jadik camtuu kann-sesekali dalam hidop ni-hahaha ;D

eyes143..
yup-million-trillion fren!lets rocks da world!!! ;D

sugar2 kapas strawberry
takper-dun worry-kita dah tak semene2 dah jadik kawan woooo-hahaha-tul tak? ;D

~~dieylah~~
tak perluu berdendam-jage hati budi kita sendiri je-biarlah dia nak wat pe pun-ituu dia punya pasal-dia dah ilang sorang kawan-tapi dex, bertambah2 berbaloi2 kawan tiap2 hari datang-tq bloger.com-tq(tetibeeee jerp-feeling2 menang grammy award)hahaha ;D

Shazali
"like i always told myself,
ITS THEIR LOST NOT MINE
i'm like GOLD MIME n you just MISS THE FORTUNE"-wow!!!!dashyat tuu-tq million trillion my besty fren!!! ;D

+dieabella+
WTFish-fishy!hahaha-takper-dun wori-kita tak rugi ape2 pun-dia yang rugi! ;D

AkU
tak-sekejap tuu je-dalam beberapa saat jer-dah berlaluu dah-hahaha ;D

AkU said...

o0o0o..dah ceria..bgos2..yok2..kte gi ronggeng..~~

~caSteRsugAr~ =) said...

hahahhah-taw x per...sy kn ade..sy pun kwn awk gaks...hahahahhaa...

rossoneri said...

huhuuu..penah kene gak skali..siap wat muka toya lagi bila panggil dia..mmg panas ah..pastu dgn ganas n gentlenya, kite pegi tegur dia 'ko apahal, kalo ada apa2 ckp ah, xyah ah camni'..terus dia wat muka kesian 'xada apa lah'..n tiba2 dah baik balik dgn kite...klakar sungguh ngan perangai cam budak2 nih..haih..