22 February 2010

THANK YOU ANONYMOUS!


(klik untuk view yg lebih jelas)

terima kasih sbb comment membina
dex akan buat yang lebih terbaik lagi
thank you / terima kasih sebab sudi menyinggah kat blog dex!

*1st anonymous dari malaysia(teka je lah)

15 comments:

ejaa said...

anonymous:
ni pun dari malaysia.HAHA.

sasha* said...

keep it up :)

Cik aiNa said...

aina bukan anonymous dari Malaysia..

eyes143.. said...

anin tasuka pki anonymous neh.. hihi

iera said...

iera dr M'sia gak...hehe. Tp...bkn anonymous dr Malaysia

siti nurkhijah said...

eh..eh..
sama la... ct pun baru je dapat komen sebijik cam tu dari anonymous..
adakah org yg sama?

sugar2 kapas strawberry said...

hihi..bgs la lau dia tertarek..
keep it up !

TeRJaH said...

Saye jugak adalah Anonymous..
Tapi saye ade name..

SuRayA^i. said...

eceyh, trus naek smgt gtu~ XD

nuhan said...

eh sama la..saya pon ada dpt komen sejibik camni dr anonymous gakk ptg td..hmm adakah dr org yg sama~?

^ ZuMaWaMBa ^ said...

skali je pnah dpt.
tu pun kene kutok!
(^___^)v

Bungakopi said...

satu komen yg membakar, kan?

maisyara Pot! Pot! said...

biler agak yea anonymous mahu jd lalat blog mai? hahahaha.. jahat mai..

*tk pnh kene terjah dgn mereka.. xD

Mohd Shahrul Hafizi said...

Peminat misteri tu.
Hahaha.

Cik Cahaya said...

saya pun anonymous, tapi ada nama dan pic agi.. khe khe khe....

hahaha... betol tu mohd shshrul hafiz : peminta misteri neh.. jeng jeng jeng..