11 March 2010

BERBALOI-BALOI DEX SAYANG SEMUA!

semua perasaan bercampur
best best best
dah dekat 3bulan blog ni wujud
hari ini
hari bersejarah
dah sampai 500 follower

dex sayang kamo semua
nah
dex sayang kamo semuaaaa!
v
v
v


*entry paling panjang setakat ni
penuh dengan pic yang glamour!
*terima kasih hundred-tauzenn-million-billion-trillion dex ucapkan
kerana terus menyokong dan sama2 menyokong blog dex!

38 comments:

cik aiLebiu said...

wah! tahniah :)

::FAIZ FARISH:: said...

Wah... 3 bulan wit 500 Folower? apa rahsia kau?

F U N F A B U L O S I T Y said...

::FAIZ FARISH::
aceli tak sampai 3bulan-baru 2bulan lebih-belum masok 3bulan-huhu
rahsia?tade rahsia ape2 cuma kene rajin blogwalking-jalan2 jalan2 dan jalan lagi-create link-selalu keep in touch-hehe ;D

cik aiLebiu
terima kasih sbb terus sokong dex! ;D

eyes143.. said...

terasa glemer di sini.. hihi..

walaoweyh.. 500 sudaaa..

iera said...

wah...glamer la dex. 3bln dh 500 follower... tahniah.

miss faten said...

miss faten said: WAHAI, CONGRATULATIONS ! hehehe, i'm there too ~ see see, at the 2nd pictures:) wee ~ :D

F U N F A B U L O S I T Y said...

eyes143..
hehe-glamour abisss ;D

iera
glemer?huhu-kita semua glemer!be fun! be fab! ;D

miss faten
tahniah dekat wk gak-terima kasih lagi-sebab sudi myokong blog dex! ;D

hans said...

3 bulan 500 follower?
hebat

sasha* said...

wahh bagus dex.keep it up you go boy chewah :D

wytepepel said...

wahwah taniah (:

pak long said...

salam buat tuan umah...
pak long jadi peminat yang ke 503...tak der adiah ker....?

cik bunbun said...

tahniah!

penat carik bunbun dalam list pnjg tuh. tapi tak jumpe. givap kejap. wakaka :D

ehh, truskan pnulisan blog yg menarik!;)

ParkAir said...

weeeee! aku pun ada jugakk kat situ.. ;)

F U N F A B U L O S I T Y said...

hans
tq-hasil usaha kita sama2 menyokong jugak kan? ;D

sasha*
tq-yeahh-nak go ke mane tuu?haha-pertalian kawan2 blog mmg hapening! ;D

wytepepel
tq-teruskan same2 menyokong yerp ;D

pak long
salam-dex jadik follower pak long yang ke 342 ade hadiah tak?
dex nak keta proton emas.haha ;D

cik bunbun
tima kaceh-ade je tuu-cari lagi-dex dah masokkan semuaa tuu ;D

cEro said...

tahniah!!
dasyat ek, 3 bulan 500..

gambaq aku pon ade kt pic 4th last...
kembang rase hidung ini...

~~dieylah~~ said...

nang hensem la kitak..500 banyak ya..hehe..gambar kamek pun ada..thanks dex..awk memang blogger yang terbaek ..hehe..^.^

rossoneri said...

Congratz!!!

ayie said...

500 dlm 3 bulan??? wow!! hebat gile bro.. hehe..

awww...ur welcome ! :)
seb bek gamba ak ada situ.. hehe

sugar2 kapas strawberry said...

sy suda jmpa sy..hihi
cuma kurg pasti sy follower yg ke bpe..
btw..tahniah ye ;)

aleen adela akoo ^_* said...

congrats2..dlm erti kate laennye,taniah...hu3 ;)

aieOreo said...

woah~
tahniah :)
oreo pun tompang seronok tgk 500 :)

FaTiN said...

dex, kasi tips skit camne boleh dapat follower ramai macam ni haha

aNoZ said...

mak aihh.. hebatnya dex. haha

Aus MeLankoLik said...

ok , kau x syg aku..
hahahak

rizal jabai said...

hee..suke2^_~

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

syg dex jugak.haha

+dieabella+ said...

congrats!=)

Cik aiNa said...

teruskan berblog oke

cufa said...

woww! my blog is nearly a year..but xbyk follower cm u..congrats! :D

para said...

salah seorng dari 500..hehe

AkU said...

wah..mcm ni leh uat open house...hahah..

SuRayA^i. said...

da lg ramai dr sy~
keep on blogging ye =D

m i r a f i q a said...

hebat oh ;) hehe. 3 bln 500. kaye duit nuff ni :p

bellar0ssa said...

wah2 ramai nye dex,huhu...baru 3 bulan dah seramai itu..mesti hebat blog dex ni.hehe.

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
”Selintas camar yang lalu
membawa sarat harapan
nun di puncak awan biru
sana sayapnya meluas membuka
ruang pandangan manusia
agar mengheret dukanya pergi”

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Hebatnya ko ni.... Tahniahlah....
aku kagum ngan usaha gigih ko... harap aku juga ikut jejak langkah ko 10 tahun lagi pasal blog aku tak ramai yang suka... tapi aku tak kisah lah.... yang penting seberapa yang ada follower membuatkan aku tetap puas hati...kerana masih ade yang sudi dengar luahan aku

ziha said...

wahh ade gambar saye.hehe

ziha said...

wahh ade gambar saye.hehe

mie said...

awwwwuuuchakk...ade my pic...eheee..rajin bro updte blog...