19 March 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

hai kawan2 bloger semua!
have a nice day ya!

nampak gambar di atas tu?
meriahkan?
ini lah yang nak di gambarkan di sini
cuba bayangkan kemeriahan pesta jalanan
atau pun street fair
penuh warna-warni!yeahhh!
jom berpesta!

ini adalah steert fair
yang akan dianjurkan oleh
GATSBY MALAYSIA!

info ringkas tentang
Deodorant Street Fair

akan berlangsung pada :
17 April 2010

Lokasi :
Front Foyer , Ground Floor , Berjaya Times Square , Kuala Lumpur

Masa :

10.00 a.m sehingga 5.00 p.m

Aktiviti yang best2
akan diadakan pada hari tersebut
antaranya
v

v

v

Sumo Wrestling (in air bag suits!)
gambar ihsan : untie google


gladiator battles
(alamak-macam ni ke?takooottt)
gambar ihsan : untie google


segala bagai permainan
macam kat funfair tuu!
wow!
gambar ihsan : untie google


dan yg paling best!
ada
lucky draw!

hadiah cecah sampai RM 15,00.00
dan bermacam segala jenis gajet2
untuk dimenangi!

so, ape tunggu lagi?
untuk info yang lebih lanjut
lawati

www.gatsby.com.my/streetfair

*jumpa di sana di sana sana sana na na na

17 comments:

Mr-Zam said...

jumpe disana bro~ meriah kn lg suasana!

http://mr-zam.blogspot.com/2010/03/im-going-to-gatsby-deodorant-street.html

uncle said...

jom kita berfoya-foya kat sanaa..mabuk-mabukkkk hahaahha opss ini untuk status gliterati ker? uncle tak boleh pi sama ka? ciss hampehh buang masa taip kat sini..huhhhhhhh

Alynn Notnot said...

hahaha, have fun ye :D

Sendra said...

jumpa di sana bro..

SyuQ said...

menarik

AkU said...

waaaa..terlupe nak reply confirmation mail tuh..trus xdapt kredit 50 bucks..huhuhu..

aNoZ said...

dex promte2 ni nak gi ke nnt? huhu

Aus MeLankoLik said...

hahahak , aku kompem kalah sumo wrestling , sbb aku comel..
hahahak .

bellar0ssa said...

seronoknye.huhu ade tak sape2 nak bagi tiket free blik msia?huhu

eyes143.. said...

jauhhh.. huhu..

.:weirdogreenish:. said...

wahhh... interesting...
best2..

rossoneri said...

dex g ke..hohooo time tu exam lor

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh aku datang lagi .... wrestling kalah menang adat lah....

hah berjimba-jimba... berfoya-foya... tenangkan fikiran.... best tu....

aisyah ^^ said...

bestnyeeee

Akif Mazlan said...

aku suka sumo itu,, huk3,
jom sumo dua,, heheh

hans said...

ko memang dapat pergi benda ni ker

cik bunbun said...

klo xdepp gladiator battle tuh siapla dex. kekeke:P

takdepp transport nak pegi. sekiannnn!! :D