15 March 2010

SENIN JE MALAS, SENIN JE LAZY! : UOLS OK TAK KALO SENIN?


gambar ihsan : auntie google

isnin : tarikh : 15 mac 2010
monink : waktu fajar out : bangun
waktu sun tunjukkan muka : otw kedai mamak
masuk : duduk : kat meja makan mamak stall
oder : makan : minum
tunggu meal sampai : makan (rase malas lagi ni)
out dari mamak stall
jalan2 : ronda2 (xder motif)
masuk farmasi guardian (beli straberi splash chew-gum)
buat belon dari chew gum tuu (motif???)
(malas lagi ni)
balik umah : on9 blog
blogwalking : klik nuff : follow2 : uptraffic
till now duk on9
tapi

(malas n malas lagi)
nape?nape?nape?

pemetik api kedai mamak tu punya
kat kaunter bayaran
BESAR PUNYA!
(gambar snap dari henpon sendiri)

ya ampunn
ape la dosa dex
ape la yg dex lakukan?
huhu
kalo senin (hari isnin-monday)
mesti perkara ni datang

MALAS

rase macam dalam bluesss je
padahal-bukan jiwang pun
(bluess utk jiwang ke ekceli?)haha

adeh
macam ne la nak ubah bende ni yerp?
uols ade rase macam ni tak?
atau dex sorang je?
macam ne nak ubah ea?
any idea?
gituuuuu

*ntah ler-malas2 pun rajin lak blogwalking!
*nak letopkan graft visitor memasing nih!hahaha

23 comments:

bellar0ssa said...

huhu,ok kucing tu berjaya menarik perhatian untuk duk lame2 kat sini..comel gile.!!

Armyrule said...

samo lah kito dex...senin hari yg paling susah nak bangun pagi...hahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

bellar0ssa
huiii-kucing tu berjaya tarik perhatian ke?adeh-dex malas lg ni ;D

Armyrule
yup-betol-kalo dengar je alarm pepagi senin mmg blurr je-tertanya banyak kali-today isnin?ohhh noo! ;D

iera said...

huhu...hr2 iera mls. Blh x g2? Tp...hr nie rjn ckt. Smpt gak sapu bilik hr nie...

Erk...ciannye kucing tu... Spe lah yg smpi hti jemur kucing tu..

panadol said...

i'm wokei wif senin slagi ianya adalah hari cuti sperti ari nie.
ahhaah

panadol said...

i'm wokeii wif senin selagi ianya ari cuti sperti ari nie.
hihiih

F U N F A B U L O S I T Y said...

iera
haha-boleh lak kan terbalik2 macam tuu-rajin nya menyapuu ;D

panadol
waaa-best tuu-cuti2 ;D

AkU said...

Monday's child is fair of face..

::FAIZ FARISH:: said...

Aku suka tgk kucing tu. haha

rizal jabai said...

fobia gn ari isnin gak..sume serba x kena


suka ari jumaat,sbb esoknye sabtu cuti..kekdg x suke lak kt hari ahd sbb nye esoknye hari isnin..huhuhuhu

aieOreo said...

malam ahad nak masuk isnin oreo dah pgg kepala..
pastuh jerit dalam hati..
esok isnin..
aarrrghhhhhh XD

Mr.Z said...

malas2..hmm..penyakit sejak dulu lagi..haha :D

Nabiel said...

klu cite bab isnin nie!
ntah ler..
mmg mls bro~
gile pnye mls klu isnin~huhu

eyes143.. said...

senin mmg cmtuh.. lau time skola, senin jer mesti maleh thp gila2.. huh

rossoneri said...

isnin, permulaan hari ... mmg malasssszzzzz...

ParkAir said...

ingtkan kucing tu kena jemur hehe.
biasala aku pun malas gak ari senin, haihhhhh....

FaTiN said...

aku hari-hari malas. camne tu?? haha

Aus MeLankoLik said...

tapi bagus , kau x mlas blogwalking , kalau malas nnt blog gemuk..
hahahak .

elmo said...

kucing yang sangat "MALAS" macam saye...

senin je sape tak malas.. cuti2 relax tibe2 dah kena buat keje sok ari..

tp pasal blog, macam aus cakap, gemuk lah blog dex kalo dex malas.. agaaggagaaa

maCy said...

kucing tu kelihatan sgt pmls.. haha

maCy ta sek senin cz ade esembly..lol

sasha* said...

i pgl isnin as moody monday haha.sbb mood malas,marah sume ada :P

Dila Abdul Rahman said...

mokcik plak....hari senin tak malas....paling malas hari ahad....sebab nak prepare semua hari ahad untuk mengadap hari senin....

yang nak di ubah bukan harinya tapi....mim alip lam sin.....nya yang kena ubah jadi ro alip jim ya nun.....hueheuheueheu

Malwana said...

Dex,,memula aku ingat ko xbayar meal kat mamak tu..sebb carta alir ko

minum:tgu meal sampai: makan: out..

xsabar dah nak kantoikan dex,,tapi dengan gambar meces (ore kelate punyer loghat) kat kaunter PEMBAYARAN tu, barula aku gagal mengantoikan Dex xbayar..huhu