02 March 2010

VEST UNTUK AWEK2 LAK!

atas permintaan yg tinggi
wah2-tinggi ke?
huhu
dex post kan entry ini
untuk rujukan fesyen 'bervest' bagi awek2 lak
enjoy...

skirt : MONKI
vest : 2HAND


shirt (sleeveles) : ROSES H&M
heel/wedges : LOVE H&M
bag : STUDDED BAG BERSHKA
vest : ZARA


vest : BEADED VEST, VINTAGE
lace mini : URBAN OUTFITTERS
bag : CHANEL
glasses : SAKS, D&G

dress : ZARA
thight : NEW LOOK
shirt and vest : VINTAGE
shoe : VINTAGE


shirt (sleeveless) : DAD'S TOP
vest : FUR VEST, LINDEX
short : 2HAND


shoes : ANNE MICHELLE
vest : BARDOT VEST
shirt (basic) : COTTON, MEN T-SHIRT
skirt : SUPRE SKIRT


dress : GINATRICOT
vest : 2HAND
bag : BIANCO
legwear : AMERICAN APPAREL

*banyak lagi koleksi vest-slow2 update k?-ini hanya sebahagian
*hope uols enjoy and entry ni jadi perujuk

16 comments:

eyes143.. said...

minat pesyen eh..

fLoRanCe said...

i ske fesyen yg ke 2..hee~~~ santekkk....;p

cik bunbun said...

shuke yang namber empat!~

nak! heee :D adiah besday. buleh?

demand pulak. wakakaka

sugar2 kapas strawberry said...

bju kaler itam tu sgt cantik..
cm nk buat butik 09 je funfab..hihihi ;)

Ieza said...

lawa ni..minat gak tapi dh jadi mama ni..sesuai ker..?
belasah jer yek..mama moden..

F U N F A B U L O S I T Y said...

eyes143..
mmg minat gila
gila pun tak minat macm ni-huhu ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

fLoRanCe
oww-mmg best kan?
senang nak gerak n tak panas ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

cik bunbun
wawa-hadiah bufday?
dex kasik pic tu jer-leh?
haha ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

sugar2 kapas strawberry
woaaa-semangat nak buat butik dah-
bagos2-impian mmg kene ada-kena usaha je-
dex pun teringin gak nak buat outlet macam yuna buat tuu-mmg gempak ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Ieza
fesyen tak mengenal usia sebenarnya-
bagi dex-jenayah fesyen tak pernah wujud pun dalam dunia ni-sbenarnya-fesyen dtg dalam diri sendiri-kreativiti diri utk mengayakan je-itu je-kdg tuu-kalo simple pun akan nampak menarik habis2 ;D

Nurul Ain said...

1st pic c0mey..

(^.^)

F U N F A B U L O S I T Y said...

Nurul Ain
yup-comey-baju tuu wat dia jadik comel kot-agak ah-hahaha ;D

rossoneri said...

suka tgk orang pakai baju yang last tuh...comel!..tp bila sendiri pakai, gila hodoh...hahaha...sbb baju jenis tuh, sesuai utk org keding2 je, sbb baju tu boleh nampak kite lg besar

F U N F A B U L O S I T Y said...

rossoneri
tapi kalo pandai mix-match akan nampak ok kot-terpulang pada kretiviti anda..huhu ;D

ameritage said...

really great fashion..

F U N F A B U L O S I T Y said...

ameritage
tq!where u from?paris?woaaaaa! ;D