19 April 2010

BERTEBAL MUKA DI GATSBY DEODORANT STREET FAIR!


Bert Williams
tade kena mengena ngan entry ni

just gambar hiasan je

salam satu malaysia to all
semuga sihat2 sejahtera hendaknya

maaf dipinta kalau ada yg tertunggu2 entry
dari blog hitam dex yg satu ni
bukan pe

dex penat sangat

mana tidaknya
perjalanan dari
KANGAR, PERLIS-KUALA LUMPUR
KUALA LUMPUR-KANGAR, PERLIS
semata2 untuk memeriahkan suasana
GATSBY DEODORANT STREET FAIR
suasana majlis tersebut sememangnya hapenning gila!

tengok ramai yang datang berpasangan
tapi dex-JUST ALONE!
memang bertebal muka lah!
dengan penampilan tahap gila2 serabai
dengan masalah obesiti lagi
skunk ni!
haisshhh!

memang tak bersedia
langsung lah time tuu!!!


memang menggilakan lagi

bila bertolak malam dari perlis
dan sampai KL awal pagi
dapat rehat kejap,

then terus ke majlis tu
itu acara buat kali pertamanya dex hadiri
anjuran nuffnang

dan di hadiri oleh blogger2 hebat
dan jauh lebih senior dari dex

DAN sememangnya berbaloi2 sebab :

1. Pengalaman berkumpul sesama blogger-beramah mesra-sekaligus mencapai sejarah HIMPUNAN MEGA PARA BLOGGER DI MALAYSIA! dan diiktiraf oleh Malaysia Book of Records-cayalah-dex adalah salah sorang antara ribuan yg telah melibatkan diri! TAHNIAH kepada NUFFNANG & GATSBY selaku penaja!

2. Dex bawak buku kecil-utk kawan2 blogger yang kenal dan yang belum kenal-dex just say hai/hola/hello kalau dex rasa dia sah2 ada blog dan memakai baju merah yang disponsor ituu-autograf dan tinggalkan url memasing kat dalam buku nota kecik tu-utk dex lebih dekatkan lagi diri dex dengan blogger2 malaysia yang super-duper vass gituu-haha

3. Semuanya disponsor-pergi makan angin je kot.haha

4. Ape pun, semua ini pengalaman yang tak akan terpadam buat selama2nya-kalo tengok jenama Gatsby-mesti teringat2 akan sejarah ini! memang silap besar lah sape yang pergi tu cakap tak best.

*kepada kawan2 blogger yang tak berkesempatan berjumpa aritu-kita jumpa lagi di lain majlis yang vouge2 ya!

15 comments:

Ery Farieha said...

wohohohoh
ko gagah ar dex.
brani2
tabik spring~
heeee :D

Armyrule said...

semangat anak muda...bagus2...dr perlih pi keyel..mantap2

╚► capital S hana ◄╗ said...

wahh~
klu ira gi sorang alamatnyee sesat kot .
ha3

Sendra said...

ko memang gegeh dex..dari kangar..terkejut aku..nway,aku ada tulis juga sikit kat buku kecik kau tu..aku rasa hg sorang yang bawak buku kecik minta url blogger kat situ..baguslahh..rasa nak je minta dex listkan link url yang berjaya di kumpul tu..snap lah gambar buku kecik tu..hehe

iera said...

huhu...smgt dr Perlis dtg semata2 utk program nie... Iera yg dkt nie xdtg pon. Busy sgt... Nak2 time exam x?

rossoneri said...

orang lain bukan main sakan letak gambar kat gatsby tuh, dia bley letak gambar Bert Williams ni je??? hahahahah...dex xsnap gambar ke..

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. apehallah hitam benor muka dia ni ye.... hitam mak oiiii kalah negro

but aku tetap terkagum ngan ko ni

~ ReD ~ said...

hye dex! saya farenova;p hehehe. tipu ;p


lenkali kalau ada blogger gathering lagi, kite bawak jugak la buku note buat amik autograf. hehe ;p

Lya Colours said...

wooo best gila dpt jmp ramai blogger
huhu
bila nak dpt chance pegi majlis2 gitew

rizal jabai said...

wahh...mengkagumkan..tabik springg utk dex dr perlis..huuu..nnt nuff wat kt oversea lg besh..lg jaoh dex fly..

darkbatman said...

nape xletak pic gatsby dex? hari 2, best woo jd ko diapit oleh 2 wanita pujaan.hehe

atreyu strange said...

tanak tunjuk brg yang diborong ke? haha..

maCy said...

sangaaaattt jelesss..huk3

akihiko said...

wow sanggup dtg dr perlis just utk event nih
btw mmg berbaloi gi event tuh
men game byk2 pastu claim product byk2
haha

akihiko

cik bunbun said...

alohhh! malu2 pulakk.
len kali ajak bunbun biar berteman. hehehehe!
apekah? :D