05 April 2010

BLOG DEX DI MATA DUNIA?


terus pic bumi kan?bajet sunggoh-haha

hola
salam sejahtera semua

sekali lagi for a 2nd entry today

entry kali ni agak memperasankan diri
so, kepada readers,
sila ignore kalo rase2 dex terperasan kat sini

haha

alangkah seronok rasa hati berbunga2
apabila
blog kita di lihat di seluruh dunia!
bukan ape ye uols..
same2 kita selidik paparan di bawah ini

1. atas tajuk entry yg sama-berulang2 anonymous ni duk comment.sebelum2 ni pun byk-tapi dex ignore je-kali ni baru nak publish bende ni.
2. for sure lah dex langsung tak kenal dia.
3. adakah di sebabkan sambutan aprilfool?1 April-tapi dex tak sambut semua2 tu

so, persoalan di sini

1. adakah itu spam?
2. pernah tak uols semua mengalami situasi yang sama?
atas tajuk entry
yg kononnya ada kuasa tarikan dunia,
blog kita
di terjah oleh "alien" mungkin?

*tq alien-tolong uptrafic harian blog dex tinggi ke planet kamo ya!haha ;D

11 comments:

Lya Colours said...

haaaa hati2 la takut alien bawak virus2 ke
huhu

F U N F A B U L O S I T Y said...

Lya Colours
ituu ler-kalo dex dapat comment camni dex terus delete je-tatottt-huhu ;D

Sya Yusof said...

jage2 dex.. dunia skang neh mcm2.. makin canggeh.. mayb btol org tuh ujud.. mayb x.. hmm...

AkU said...

dier dah jatohhh chentaaa sama Dex..lol..

DaHLia said...

spam lah tuu....sis pernah dapat seketul..guna nama seorang blogger lak tu..menakutkan..dahlaa komen pepanjang...nasib dah xde dah komen2 sebegitu skrg....

eyes143.. said...

hahah.. anin ari2 dpt cmtuh.. anin ignore kan jer.. sbb anin mmg takkan publish komen anon neh da.. huhu

Mr.Z said...

haha, alien komen blog, memang gempar beb! :D

rossoneri said...

ye alien yang bernama Mr Spam

syaf said...

oww gua x de pon dpt mende2 cam tuh,,,heheh

blog kaw akan di hack...sekian

maCy said...

alien bwk virus cne dex? huhu

Aus MeLankoLik said...

itu soam la tu kot , pasal ni la kot aku xleh masuk blog kau dex .

hahahak .