23 April 2010

HARI YANG MELETIHKAN


salam pagi yang murni
kepada semua pembaca blog dex ya

dalam sehari dua ni
dex terpaksa
tangguhkan entry2 dex
sebab dex ada latihan boling

dah 3hari berturut2
satu hari sembilan game
soal score pula
memang variant lah
bercampur2 score dia
tangan dex
belum dapat konsisten lagi
sebab dah hampir satu tahun rehatkan tangan
doakan supaya dex dapat mencapai sasaran
terima kasih
sekian



*majulah sukan untuk kebaikan diri sendiri ;D
*nanti kalu dah ada kelapangan,
dex akan reply semua comment uols n menerjah ke blog uols-tq tq tq

31 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

serius aku ngaku tak pndi main... hehe

sI tEDI said...

aku tak reti men boling. tak pernah men boling!

Lya Colours said...

huh sy da lama gila x main boling ni. ada dekat setahun lebih kot. ni kalo main balik harusla masuk longkang. dgn tuan2 sekali masok longkang. haha

rossoneri said...

wah, main bowling...selama hidupku ini, hanya sekali je main..hakhakahka

chapaticokelat^^ said...

bestnyer^^

SyuQ said...

gambate berboling dex!
:-)

matahari said...

Good Luck!!

rizal jabai said...

wahhh...besh2...kompem lau jai main strike longkang je...haha

Sya Yusof said...

beshnye.. da lame me xmain bowling..

sugar2 kapas strawberry said...

dex join tournament ye ;)

fara myra said...

hee. salu maen bowling msty bnyk msuk longkang~ terrer ta?
aahahah :d

~~dieylah~~ said...

ol da bes dex...lame x men bowling..indunye..huk3.. ;D

~ ReD ~ said...

lama dah x main boling..:D

FITRIHADI said...

jarang main boling sebab berat bontot hehe..bro jom exchange link :)

EXCHANGE LINK

uncle said...

perghh ko main dengan sham ke nanti?

maCy said...

maCy mmg terer men boling..
lg2 bab tgkap longkang.. kikh3

ParkAir said...

lama betul aku x main boling, tune dah lari abis nii

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

warrggghhhh permainan yang aku tak gemar pasal kena ketawakan aje.... dan aku adalah pemegang juara longkang 4 tahun berturut turut sedih beb.... taangaan pengkor....

tak ade bakat lah.... pinjam tangan shali zukipli agaknya baru ok....

Syafiq Kadiran said...

nak ikot men boling...
aku dah lama xmen ni...

AkU said...

all the Best Dex..^^

yok2 kita battle 2 orang..hehehe..

cik bunbun said...

hohohooo dex!
miss ur entry so much la huhuhuu!
maen boling smpai jari penat nak taip ek. hekhekk;P

zaizax said...

sudah lama xmen bowling neh, sbb kalo men asyik kalah ngn mber, last2 kena belanja..ahha

style gilak budak tu men bowling, picture number 1 tu..he

Syahrul Iman said...

good luck and all the best dex.. kalau tangan tu x consistent lg, baling je gune 2-2 belah tgn..haha

darkbatman said...

baru jer pas main bowling mlm td..pasne leh main same2 dex..heh

Aus MeLankoLik said...

takpe , kau dtg nnt lawan boling la , hahahak .

baincardin said...

Jom layan E Series...(tgh berangan nih..hehe) ^_^'

syaf said...

ok caiyok2

eyes143.. said...

anin terer bg masok dlm longkang.. yeehaaa..

mumu said...

wah giler la 9 game? sy main 2 game pun da lenguh. haha

~Bloggerina~ said...

seriyes lama giler xmen bowling.i miss bowling!

shilang00 said...

da lama x main bwling..
besenya masuk longkang je~