06 April 2010

OH BLOG HITAM KESAYANGAN DEX!


hitam tu menawan ke dex?

hola
salam sejahtera semua
semoga hari ini
indah bagi kita semua

chantek jelite tak mak?

pembuka bicara
(kekdahnyew)
dex nak jelaskan kat sini
bermula dari
30Disember2009
pukul 11.42am
adalah detik bersejarah
di mana
dex mula terjebak
dgn arena blog ni

ade aku kewysah ke? belasah je! yg penting dapat hepi2

dex nak jelaskan
di sini
cara dex berblog...
dex sukakan simple-
tapi bergaya,
penuh makna
dan sekaligus
memberikan efek
yg tersendiri buat readers blog dex!
itu je yg dex harapkan
setakat ini
SYUKUR!
kerana

syukur sgt2
setakat ini
dgn 600++ follower
dan dex akan gandakan lagi
usaha untuk lebih maju
dan beri yg terbaik
dalam arena blog
yg di mana tidak pernah
putus2 dengan ilmu
terima kasih kepada kamu semua!

*semak page rank (tahap famous) blog anda dgn klik di sini ;D
*cube letak url facebook kat situ-tgk bape rank dia?

21 comments:

Lya Colours said...

semoga lebih maju !!
caiyokk

NARDtheNERD said...

simple tapi bergaya kan dex~..=))

Darkbatman said...

blog ko sempoi tp berilmiahhh.hehe

sI tEDI said...

jgn jemu berblog dex!

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah Dex

F I T said...

tahniah sebab dah maju setapak lagi.. moga berjaya gi arena blogging ni :)

F U N F A B U L O S I T Y said...

Lya Colours
caiyok2 same2!haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

NARDtheNERD
boleh ke misi macam tu?haha ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Darkbatman
tq prof-blog prof pun best gak-tiap2 hari terjah-kecuali weekend jarang2 sbb semua sedang bercuti bersuka ria kan? ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

sI tEDI
tiap2 hari wk buat n3 yg best2 kan?nak kene menuntut ilmu dr wk ni ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

::FAIZ FARISH::
terima kasih-sbb kamo juga la dex berada di sini ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

F I T
terima kasih sokongan wk dex akan jadikan laluan utk dex teruskan dgn sempurna lagi

rossoneri said...

kita buat 0 terus hakhakhakhakhak

cik bunbun said...

baru perasan follower dah 600 ++. tehehehehe:P. tahniahla. keep on blogging okayhhh. page rank pon hebattt:)

syaf said...

ramai followers
uncle baru 200 lebeyh jerk

AkU said...

Congratz Dex..Chaiyok2..^^

Aus MeLankoLik said...

owh tahniah dex , hahahak ..
wei , dah bape hari aku xleh masuk blog kau guna google chrome .
die kate ade malware pe jadah ntah . hahahak . sori dex . nnt aku belanje kau makan megi separuh cup .

HaiDa HiDa said...

tahniah2..
"simple tpi bergaya dan penuh makna serta mmeberi efek.."
itulah yg terbaik.. :)

~~dieylah~~ said...

kitak pasti boleh punye...hik2..;D

ParkAir said...

yosss cayok2, teruskan usaha anda!

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

wooo tahniah banyaknya folower ko... mmg pun blog ko menarik jadi ramai yang tertarik....
pasal tu lah aku terjoint sekali tahniah beb... banyak lagi yang nak joint nanti....