20 April 2010

OH NO! : DEX TELAH 'DI PAPARAZIKAN' DI GATSBY DEODORANT STREET FAIR!!


namaku di sebut2 paparazzi!

alamak-pe kes ni?
ni dia...
pas satu entry pasal Gatsbt Deodorant Street Fair (GDSF)
(fuhh-singkatan tuu)
yang dex post semalam,
(sila selang satu entry kalo nak bace)
ramai gakk yg bertanya nape
tak letak satu pic pun
kat event tu
cuma yang ado pic tak berkenaan
pic bert williams lak
pe kess kan?

ok ni reasonnya :

1. dex tak bawak ape2 kamera pun, kecuali kamera dari hanfon 5800 je-itu pun snap pic ntah ape2 je.

2. dex bawak buku note kecik tu dah cukup satu kenangan abadi dah-tak payah camera kot-boleh ke alasan camni?haha

3. takde mood nak snap pic sendiri-sebab dex dalam masalah obesiti yang melampau2 sekarang nih!marie france-help me! i want ur free voucher! haha

4. semata2 nak tunggu PAPARAZZI snap! nak tengok buktinya? nah :


alamakkk-'ter overweight' sudahhhhh!

dex blogwalking dan terjumpa
pic sorang yang VERY RARE plus OVERWEIGHT (Dex lah tuu!)
yg sdg asyik mendaftarkan diri

di situu

semua ni dalam blog
MR POTTER
tq bro-terselit gak dex kat situ
MR POTTER
dia bukan paparazzi,
tapi
dia seorang yang hebat!

*nanti dex update lagi pic kemeriahan di situu

13 comments:

rossoneri said...

eh helo, mana ada nampak overweight.. over complex la kamu nih..hahahah..

deatH_luVer said...

haiks..takdela overweight sangat..
bese jek..
mcm laen jek..

:)

AkU said...

alololo..nampak topi je uat pen..hehehe..

Yatre Hayati said...

hahaha..naseb bek nampak dan kenal diri sendri yang terselit tuh..hehehe

Natasha said...

mana ada obersiti...ngarut arr..kalau kak tash ni mmg tahap obersiti pon...marie franceeee helppppp

~ ReD ~ said...

adeii..kita tak terbuat-buat lagi entry pasal gatsby tu..hish...:D

nabil_potter said...

eh,ni gambar ak nie...hehehe

Darkbatman said...

hahaa..glamer la ko de skodeng 2.ahah..jeles3..

maCy said...

aah la.. dex nmpk b**at.. hee

Lya Colours said...

hah relax la
overweight itu chumel
huehuehue

rizal jabai said...

wahh dex di paparazi...lagu paparazi pon besh jugak..hehe

soffya cik bulan said...

lorrr pergi ke...tk ajak pun..:(

||| PöJìé PööH ||| said...

alahai Dex pemalu daa...
kamu obesiti Pojie apa hah?
sensitip nih!
lol