11 May 2010

ANGELINA JOLIE TAK KAHWIN2 SEBAB BENDE NI KE?


kesian akak Angelina Jolie kan?
ni timbul persoalan pulak..
nape dia tak kahwin2 dengan Brad Pitt
last2 tahu2 dah berpisah..
sedih kan?

adakah di sebabkan tidak dapat
mencari pengapit yang sesuai?
akak Angelina Jolie
terus menangguhkan perkahwinan dia
lagi dan lagi
oleh kerana disebabkan
tidak dapat mencari kelainan

adakah sebab bende ni juga?
v
v
v

tak pasti nape gambar dalam KOSMO online sekerat je

berita tersebut dari KOSMO hari ini
terus telah mencetuskan fenomena
di mana haiwan menjadi pengapit
perkahwinan.

Anak kanggaru yang diberi nama Joey itu telah diselamatkan oleh pasangan tersebut setelah mereka menemuinya di dalam lumpur berdekatan bangkai ibunya dalam tragedi kebakaran hutan pada 7 Februari tahun lepas yang telah mengorbankan 173 orang dan dilaporkan 414 cedera parah.

nak tengok lagi hasil carian dex
mengenai berita ini?
ni dia..
anak kanggaru yang bertuah

gambar penuh bagi gambar sekerat KOSMO online tadi
Perkahwinan mereka diadakan di sebuah ladang
di Deans Marsh dengan dihadiri oleh
80 orang tetamu pada Mac lepas.

teka..kanggaru ni dengan budak2 mane lak ni?

Inilah dua anak perempuan Gilly Richardson dan John Hughes Brooke, 5, dan Holly, 4, serta "the latest addition to their family".

*kalau lah Angelina Jolie terjah blog dex ni..hmm (mood : verangan..tetttt)

14 comments:

sI tEDI said...

dia bela kanggaro ke?

sugar2 kapas strawberry said...

oohhh.. xpaham ape kaitan angelina jolie ngn kangaroo itu?

maCy said...

maCy egt kawen nati nak dex jadi pengapit la..
kalo jd jurumekap takot ape plak jadi nati..

hehe~

F U N F A B U L O S I T Y said...

sI tEDI
itu lerr-macam ank angkat gak kot ;D

Lya Colours said...

jolie kawen kasi beruang jadi pengapit la
muehehhe

F U N F A B U L O S I T Y said...

sugar2 kapas strawberry
angelina jolie adalah keyword untuk entry kali ni-tq ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

maCy
huiii-boleh ke?takot kot-haha ;D

~ ReD ~ said...

uiks.. 1 revolusi ni guna binatang jadi pengapit.hahaha

atreyu strange said...

ohh, pasangan brangelina dah berpisah yer??? hahaha. nampak sgt aku x pedulikan kesah hidup drg tu!

rizal jabai said...

nanti kawin nak suro anak gajah jd pengapit..mst gempak..hehe

Aidi-Safuan said...

hahahaha...gler aper pengapit dier kangaroo? kang kena penyakit rabies karang naya jer

fara myra said...

ahha!
kanggaro tuh comel la.
na curiik la :P

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

tak lame lagi,,,kat omputih,,,

singo plak yg tolong gigit bungo,,haha

rossoneri said...

chop chop si jolie dgn brad dgn break ke??