02 May 2010

DEX JOIN BOWLING TOURNAMENT KAT SENTOSA, SINGAPORE?


Sentosa Island, Singapore?

salam satu malaysia
salam muhibah
tanpa menoleh kanan dan kiri
terus dex buat entry ni
nah
tup tup tanpa angin
yang kencang terus
join perlawanan tenpin boling kat
Sentosa, Singapore
masalahnya ade pusat boling ke
kat situ?-ngeee-
tetapi..
sebenarnya kat sini..

Sentosa, Alor Setar, Kedah
ada transformers terselit di situ ya
terserlah ketransformersannya

apa yang depa(diaorang) duk buat ni?

retak?
takot kot

tempat yang agak menakutkan bagi dex
tapi mujurlah
venue perlawanan di tukar,
dan perlawanan
tersebut bukan di sini
seterusnya
di tunda pada
8hb April pulak dah
tanpa berlenggah masa
dan tak mahu cakap ape2 lagi
terus kami
(kami?-kawan2 boling amatur perlis kot)
(masih mentah)
haha

memblahkan diri ke tempat ini


Pro Shop,
City Plaza, Alor Setar, Kedah
Usha2 bola2 panas!
setting pe yang patot
prepare lagi utk perlawanan yg akan datang tu

seterusnya ke Tesco,
Mergong, Kedah
yang sememangnya hapening abisss!
dapat snap satu pic ni je
perut tengah bergelodak kelaparan that time
tambah lak
tengok gambar ayam tergolek
kat atas tuu

ada hikmah disebalik
perlawanan yang ditunda ini
ada masa lagi seminggu untuk
bersedia secara serius


*dex akan reply semua comment2 uols!luv luv
*nanti dex reply bace entry2 uols yang vouge gituu..tungguuu
*dalam proses pembelajaran lontaran bola secara sempurna.

16 comments:

cik bunbun said...

oh dex i lap uuuuuu. kakakahhh

oke tiba tiba T__T. haha

sugar2 kapas strawberry said...

men boling leklok ye dex ;)
lalalalalalala

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh sorry beb lama tak ziarah ko ni cutilah... selamat hari pekerja...

Mehhh kita main boling... tapi aku tak pandai baling buah kelapa pun jauh dari sasaran nikan pulak bola boling jatuh satu pin pun mujur... asyik ke longkang je...

cik bunbun said...

eh me first laaa. hahaha:D

oh dex i lap uuuuu. hahaha. ini bukan kopi pes oke. ini ku taip balek. hakhakk

Chaon Cornerz said...

uit dex.. maen bowling.. nanti jom lawan.. hehhe..

Lya Colours said...

dah lama x main boling
entah2 da hilang skill
huhu

::FAIZ FARISH:: said...

aku tak reti main bowling... hehehehee

ati said...

wah.. join tournament.. gud luck k.. nak usha jauh la pulak, nun jauh di utara.. tunggu next entry je la cane game tu nanti.. =)

p/s.. kat sane bola MP dalam bape rat ek.. nak cari bola ringan sket.. 13 ni x larat angkat dah.. nak cari 11++/12..hehe..

maCy said...

dex taklama lagi tuka profesion msen bowling utk ngara.. huhu

~ ReD ~ said...

hoho. pas ni ada la seorang bowling player jadi blogger.eeh? ke blogger jadi pemain boling?

aahhh!! senang cerita, bowler blogger.ahahaha

sasha* said...

oh ingat gi sgpore men boling td huhu.i tak pandai men boling pn

Syahrul Iman said...

uit dex..tournament tangguh ke?..orait la tu..boleh kita berentap..haha

Aidi-Safuan said...

adoih. baru nak mintak beli kan hot chick kat singapore. :p

rossoneri said...

wahhhhhhhhhh bestnyeeeeeeeee.. lama giler xg singapore...
neway, gud luck dengan BOWLINGGGG, ganbatte!

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh ko boleh buat kelas ni ajar kita orang main boling...

eeemmm jatuhan pin tak pernah mencecah 7.... heran betul,lah aku...

FITRIHADI said...

wooo hero perlis sudah muncul..nanti kasi perfume wangi-wangi skit kat negeri perlis..biar perlis ni harum satu malaysia hehe


Jom Join Contest: Bila Blogger Bercuti!