18 May 2010

DEX DAH ADA FACEBOOK!



bising je dex ni kan?

pastu, nape masih takder facebook lagi kan?

padahal ramai yang dah berzaman ada facebook ni

bukan pe, dex fokus kat blog dex je
dan dex lebih minat ke arah blog

create facebook pun sekadar nak melengkapakan
perhubungan dengan uols k..


sebelum ni ramai je yang bertanya :

ada facebook ke dex? tak kan lor takder facebook kot?

ok2 hari ni dalam sejarah..
dex dah create akaun facebook

search name :

dex perlis

JOM meriahkan suasana FACEBOOK!

*tenet agak slow arini-nanti malam harap2 laju
leh blogwalking dengan expressjayanya ;D

36 comments:

sasha* said...

hehe welcome to the club

Ery Farieha said...

dah add
haha
pic pakai spek tu ek?

maCy said...

sila add saya sebelum saya deactivate semula.. lalala~ ;p

fara myra said...

heee. jumpe di facebook. ngeee :P

Aus MeLankoLik said...

dah ade facebook , aku baru plan nk deactive , hahahak .

rizal jabai said...

hohoho..best2...jom stadi mukabuku..hehe

rAy jR...@...Aliff said...

slmat berfacebooking....wlcome 2 d world..kekekee

Aidi-Safuan said...

la, baru ade ker? aidi-safuan dah nak delete dah pon facebuk nih. :P

rossoneri said...

chop chop chop, selama ni dex mmg xada facebook???????...susah nak jumpe orang yang addict blog dari facebook

sugar2 kapas strawberry said...

la..igt ke dex add fb slama ni...

pelik tul..hihihi

hans said...

jgn lupa add aku
email ku hans_da_vinci@yahoo.com

baincardin said...

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

Mr.Z said...

selamat datang ke facebook, tempat untuk mencari kawan, gurau senda, sosial tak lupa juga tmpt untuk mengutuk org lain :p

F U N F A B U L O S I T Y said...

sasha*
yup-club facebook!yeaaaa-gembira sungguh hati ini ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Ery Farieha
a'ah-pic yang begitu rare sekali tuu-haha-kalo leh-nanti dex nak letak pic yang ganjil2 je dalam facebook ni-huhu ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

maCy
macam mne tu?im still mentah dalam FB cik macy...-help ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

fara myra
ye-jumpa di alam maya lagi satuu-fuhh-dah add da-tq awk ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Aus MeLankoLik
ala...active la balik..nape ni aus? ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

rizal jabai
leh studi ke ijai? camner? ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

rAy jR...@...Aliff
nak add awk..nak add awk! nak! nak! (macam addict dah ni)hahaha ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Aidi-Safuan
jangan lorr delete...nape macam ramai nak berpaling tadah je ni?facebook tak best ke? ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

rossoneri
chop?nak kasik chicken chop ke rina?huhu
yup!serious!dex lebih utamakan blog..dan dex rase blog lagi best dari segala2nya di alam maya ni!haha ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

sugar2 kapas strawberry
sememangnya pelik-dex suka blog lagi dari FB..
sebelum buat blog dex dah tahu FB dan ramai kawan2 yg dah ada FB..tapi dex je macam tak berapa nak berminat..sebab..FB leh buat duit macam blog tak?haha ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

hans
sure!
nanti dex add ya! tq hans ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Mr.Z
jom ah fren! ;D

asfz lily said...

wah..
dex da ada fesbuk..
hehehe~ :)

http://asfzlily.blogspot.com

AkU said...

ape tuh FACEBOOK??
xtau pown..

Aus MeLankoLik said...

hahahak , belum deactive lagi la , baru nk plan , hahahak . sila add , hahaha .

Sya Yusof said...

welcome2.. nnt sya add dex k.. cayokk cayokk ;)

hans said...

tq dex add aku
xsangka ko tua dari aku dex

Nuraisyyah said...

fb akn jdik best klau dpt jmpe* balik ngn membe2 lame..:) toink3

p/s --> jgn addicted dgn fb sudah la ye..hoho

Yatre Hayati said...

sila jangan tipu...anda baru ada FB??? hahah...hebat nya!!

cik bunbun said...

skarang jugak add dex ni! :D

little cart00n said...

i xde fb pun...sbb addick ngn blog lebih dr segala2nya..:D

little cart00n said...

i xde fb pun...sbb addick ngn blog lebih dr segala2nya..:D

little cart00n said...

i xde fb pun...sbb addick ngn blog lebih dr segala2nya..:D