01 May 2010

NAPE TETIBERRR JERR NAK BERAHSIA LAKK?


kemesraan yang tidak lagi seperti dahulu kala

selamat bercuti, selamat menyambut
hari pekerja yang indah ini.

best kan hari minggu begini
penuh dengan aktiviti yang best2.
dex tak nak fikir sangat lah bende ni
sebab mcam totally rubish
tapi ntah nape tetibe je asyik terpikir jer
mane tidaknya, ntah ler..
ntah dex ni betol ke tidaknya
perasaan ni
jadik tak stabil kot

ni yang terpaksaa lepaskan kat sini
harap lepas post bende ni-akan hilang semua tu
syohhh!haha

ntah ler, dex buat betul ke tidak ni
sebab
dex rasa orang tu seolah
banyak rahsia lak
semenjak dua menjak ni

macam myembunyikan sesuatu sajork..

tapi ntah ler
biar lah dia ngan labu2nya
grilled chicken blackpaper with rice
dengan kek yang telah dipenyek2 oleh dex
secret recipe Kangar, Perlis.

tapi kesian lak nanti kalau
sesuatu akan terjadi
ke atas dirinya
sebab seolah myembunyikan sesuatu jerp?
kalau terjadi sesuatu pun, pandai2lah ye..
dex hanya mampo,
ape yang termampo..
ntah ler uols

haisshhh takmo fikir dahhh-daaa

adeh, dah ler esok ade tournament boling lak

fokus!fokus!
kalau tak stabil pemikiran ni,

dex tak akan join tournament tu esok
jaga diri ya
to u all
my readers!
be da best!


this entry brought to you all by
Secret Recipe Kangar, Perlis.
sebab ade kene mengena ngan berahasia kot
(buleh ke?terosss secret recipe kann-hahak)

*sms berbunyi:ding dong:text:esok prepare for tournament paling lewat pukul 8am ya!-(arghh)

12 comments:

Syahrul Iman said...

wah..secret recipe..nak paw Ckt?..haha

good luck untuk tournament tu dex..

Syahrul Iman said...

wah..secret recipe..nak paw Ckt?..haha

good luck untuk tournament tu dex..

S.I.T.I said...

err...dex?takmo emo2 ok?
juz relex..gudluck utk esok!
:)

cik bunbun said...

gud lak dex sayangku:D bhahahaha:D
nak spegeti secret resipi. blanje blanje yayy!

Aus MeLankoLik said...

dex , esok kau ade lawan ke ? hahahak

all da best la , kang menang tayang gamabr semua kat kitorang . hahahaahk .

uncle said...

gud luck wit ur tournament tu...sayang lah uncle tak dapat masuk..!!! huhuuuu...rentap kasi menang ok!

Lya Colours said...

wah lepak secret dex
dulu aku stdy kat perlis xde secret lagi. mc d pon xde
bgs la skrg da ade mcm2
ari2 melantak kek beb!

sugar2 kapas strawberry said...

pe kata dex tny dia slow2..huhu
kot2 la dia nk cite..

rizal jabai said...

huu...secret...nak selori boleh??haha

Aidi-Safuan said...

rahsia dengan secret recipe. memang berkaitan la tuh kan? :p

FaTiN said...

good luck dex^^

soffya cik bulan said...

he...apa yg dia berahsia tu...

dn bgmna tournament itu...rahsia juga ke mng atau kalah?hehh