07 May 2010

SEMUA BENDE KO NAK GEBANG KE?ASTAGA..


serabut gak ler
omg..
not my taste
lah
bile ade orang suka menunjuk2 ni kan?
biarlah asalkan dia bahagia
selamat berbahagia lah ye
kan dia SEMPURNA..

hasil dari tunjuk menunjuk
tu berkesan
semuga ape yang awk buat tu

membuahkan hasil


soalan :
adakah satu langkah yang bagus..
sekiranya kita hanya mendiamkan diri
?

padahal..
peringkat kita lebih tinggi dari dia
konon ape yang dia tunjuk2kan tu
dah ketinggalan dah..
malu je kan bile berperangai macam tu?


cermin kan diri anda
untuk
kesihatan jiwa anda
wahai si penunjuk2
gelakkan dia..

lagi satu bende, ingat sikit
dari mane kita asal
kalau yang Maha Berkuasa
tarik semua tu..
tak sampai sesaat pun
kita hanya mampu merancang
Dia yang menentukan segalanya
BE DA SIMPLE IS DA BEST!

*1st entry yg amat ringkas dari dex *mood rehat tangan ;D
*dex tak reti nak show off-kat mane nak belajar ea?
ade kelas tak?

18 comments:

BeaN MorENo said...

marah nampak...meh sini saya ajarkan mau?

sI tEDI said...

menunjuk2 mcm mana tu? he he he he

kalau tunjuk ajar x de masalah walaupun kita dah tahu perkara tu

Akif Mazlan said...

aku nak komen pasal gambar kuda itu,
lawa lah, hahahah

rizal jabai said...

haha...diva kah??nk tunjuk2 nih ish3..sifat mazmumah tuh..idong tinggi cam pinokio..cabot idong dorang kang..ahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

sI tEDI
tunjuk ajar ku sifu tu mmg ok lah
tapi ni menunjuk segala jenis dia nak menunjuk-sampai beli seluar dalam pun nak menunjuk-apekah?

F U N F A B U L O S I T Y said...

BeaN MorENo
haha-ajar dia cikit ya
dex tak marah lor-cuma dex luahkan semua ni kat sini
dex takleh rimas sejak kebelakangan ni
t/ment boling da nak dekatt-ngeee-tatott

F U N F A B U L O S I T Y said...

Akif Mazlan
komen pic tu jer?
oklah..dex terjah blog anda komen gambar2 je k..
haha..tq loh sudi komen2 kat blog itam dex ni-huhu-terhari terkesima japp ;D

Lya Colours said...

dex, sape yg suka bercakap megah2 tuh
meh aku saloteppp mulot dia

F U N F A B U L O S I T Y said...

rizal jabai
bajet diva, bajet kingkong-haha
biarkan je ijai kalo dah type dia macam tu
pe boleh dex buat..asal dia bahagia.
dunia akhirat-amin. ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

Lya Colours
biarkan je..nanti dia tersalotep dengan otomatik kot.
lagi best rasanya dari org tolong salotep-haha
lya-gune salotep cap ape biasanya?haha

Akif Mazlan said...

hahaha, terharu terkesima ea?
meh aku buat ko terharu semula,
aku akn meneruskan komen aku agar ko akn merasa cmtu sntiasa, harkks
*cam skema giler ayat
hahahhaa

F U N F A B U L O S I T Y said...

Akif Mazlan
hahaha-dex terharu lagi ni
level keterharuan dah meningkat ke paras danger da ni
dex kasik 150 markah buat anda.. ;D

fara myra said...

best entry nie :)
suke sngt .

F U N F A B U L O S I T Y said...

fara myra
ye ke?
thanks ya!keep blogging!yeah! ;D

ked :) said...

entri baek punya :D
jgn show off2..heee :D

ParkAir said...

biasa la tu orang ada macam2 pesen.. wat x tau je.

pak arab tu memang best.

rossoneri said...

hahahah, g lah belajar dgn org yang show off tuh...kita plg xsuka org cam tuh,biasanya kalau dah start 'dia punya show' tuh, kita cpt2 tukar topik,hahaha..kalo nak cerita gak,mintak diri dulu je lah..org cam ni xyah nak layan,xyah nak terasa hati,xyah nak bergadoh,sbb dorg ni nak perhatian je..kesian kan..

Aus MeLankoLik said...

hahahahak , kau marah ngn sape dex ?? wt relax je , dalam hati kutuk kaw2 , hahahahak