23 May 2010

SHAHIR AF8 @ AHMAD SHAHIR ZAWAWI : TAHNIAH : SELAMAT DATANG KE PERSADA HIBURAN : TERUSKAN JATI DIRI ANAK MELAYU!


siapakah jejaka ini?!

hasil carian dari google

tahniah dan ribuan tahniah
kepada
Shahir

tahniah juga kepada ASTRO Malaysia
kerana berjaya mengolah
dengan jayanya
rancangan Akademi Fantasia
dari musim ke musim
mencari kelainan dan
kejutan!

satu transformasi telah berlaku

dan semamngnya rancangan ini
berjaya melahirkan
ANAK2 MELAYU
YANG BERKUALITI
DI PERSADA HIBURAN
uols perasan tak???

dan, malam ini..
seperti yang dijangka...

sumber : KOSMO

sememangnya keputusan
yang tepat
dan sememangnya
MEMUASKAN bagi dex
sebab :

1. beliau menunujukkan jati diri yang kuat sebagai anak melayu
2. beliau mempunyai pakej yang cukup lengkap
3. semuanya berbaloi2lah ujian terhadap beliau dalam akademi tu
4. melakar sejarah julung kalinya bg peserta AF MASUK menjadi juara!

*blog dex termasuk antara ribuan blog yang ada tajuk Shahir AF8 untuk hari ini-PERCAYAALAHH ;D
* mungkin Dato' Siti jadi pengetua musim depan?

14 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said...

shahir ♥

rossoneri said...

yang tak tahannya komen aznil, kamu jangan jadikan jeritan malam ini bertukar menjadi jeritan yang lain di kemudian hari..mmg bertepek kena kat mawi..hohooo

DaHLia said...

dex, suci giler kan muka dia sebelum ni...harap xtercemar ...hehee

maCy said...

siriyes ta knl mamat ni..
kikh3
~ta mnt af meyh

eyes143.. said...

congrats my fren! =]

Dashing Days said...

die bagus tp hope x end up like mawi..hehe

reen_sofee said...

terima kaseh sebab buat entri pasal pakwe i!
muahahahahahahah
[perasan lebey!]

Yatre Hayati said...

owh dia ni ker syahir...org duk ckp pasal dia ni..ex-nasyid rupanya...ni la yang dak pompuan dok tergila-gilakan ni....

Rinna said...

Shahir cukup pakej..dan semmgnya layak utk menang.. :)

AkU said...

xminat...

nuriz said...

gambar dia dulu lain le, agak gelap sikt hehe skrg nmpak mcm artis betul dah

faizu said...

hye!!bertandang sebentar melihat follower=)..

btw,siyes ke bes shahir ni???

Afzainizam said...

Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
sorry agak tertinggal entry ko lah ... aku sibuk sikit sekarang... ni ade free masa sikit aku layan blog ko sorry ye...

halamak umah aku tak ade astro lah tak tau ape pun coz dah kena potong tak bayar... hhheeeee

Anonymous said...

i dont know why sebab dia bercirikan melayu yang bersopan santun, maka dia menang.

We all loves someone like this , kan?? Macam Mawi. Sebelum perangai dia kekorporatan sket.