05 November 2010

DAH LAMA TAK UPDATE BLOG KOT!!!HAHA


hello2..salam sejahtera
geng2 blog semua..
harap sihat2 disamping org tersayang
semoga semuanya okay lah ye..

ade masalah ke?

tangan dex dah gugup..mgeletar
tak tahu da macam mane nak
menulis apa2 dalam ni
mana tidaknya...last dex update blog
dalam bulan june aritu..
saat2 dok aktif blog..tetibe je dex
menghilangkan diri..
hehehe
berikut adalah antara jawapan2 yang dex rumuskan
atas kehilangan dex buat seketika di alam blog..

KAWAN2 BERTANYA

ramai kawan2 bertanya..bile nak blog lagi
dex minta maaf sangat..sebab biasalah
setiap org ada thap kebizian yang berbeza..
tahap bizi dex adalah di tahap jingga
(mood banjir)
hahaha
iaitu menunjukkan di dalam keadaan berjaga2
hujan bizi turun di sesetengah tempat..haha
boleh plak duk main2 kan..

BANJIR

lets cuci mate dulu dengan
gambar kt bawah ni..
betapa dalamnya.fengsannnn


mak aih...dalam betoi lah

ni tempat feveret dex biasanya
feeling london!
da digenangi air jugak
air sungai thames melimpah ke??hahaha

pada awal minggu ni hujan turun dengan
lebat sekali..dengar kata si pemberita
mendedahkan bahawa hujan
paling teruk pernah berlaku sepanjang 100 tahun
dan telah mgakibatkan banjir
yang super-dupper dashyat
bagi negeri indera kayanganku ini..

BILA BANJIR, TAK TAHU NAK KEMANA2


lets join us!haha

ok..nak dijadikan cerita..
semua tempat telah 'berkabung' selama seminggu ini
dan mungkin akan berminggu2 lagi
dan hal ini telah mgakibatkan suasana menjadi 'free'
iaitu bebas dari segalanya.
bebas dari sekolah..bebas dari tempat kerja..
dan segalanya2 serta merta menjadi 'free!!!!!'..
uols boleh??? kami boleh!
hanya di perlis uols!

ini terjadi kat perlis, kedah n kelantan je..
negeri uols???ada?hahaha
hal ini juga telah menjerumuskan dex
kembali aktif dalam penulisan blog!hahaha

gigihnya..?

apepun..dex nak ucapkan semoga
banyak2 bersabarlah ye kepada mangsa2 banjir kali ni
hadapi semua ini dengan tabah..
dex yakin..semuanya akan kembali seperti sedia kala
dan menjadi lebih bermakna lagi selepas ini.
mengikut ape yang diberitakan hari ni..
banjir kat perlis da semakin pulih
11 pusat pemindahan da di tutup.

harap uols enjoylah jugak
dengan gambar banjir dari perlis tu
tu memang real tau...bukan lakonan lagi
gambar tu menceritakan segala2nya
apa yang berlaku kat sini..

*gugup sungguh tangan ini!
*rinduuuuu sangat same kamo semua!
*motipp??? hanya dua alasana je sebab tak berblog!hahaha
sebenarnya dex nak luangkan mase yang ada ni..takmo dok goyang kaki tunggu gaji masok je

14 comments:

althafunisa said...

selamat kembali menulis...
pueh dah menunggu...

F U N F A B U L O S I T Y said...

althafunisa
pueh menunggu?hehe..adakah itu satu pyeksaan?hehe
thanks..terima kasih byk2!

Fitrihadi said...

selamat kembali bro...uihh teruk gak banjir kat perlis ni...nasib baik aku tak balik perlis minggu lepas sebab minggu ni study week.. bagus ar banjir dah pulih...

sYukCurz said...

ha taw pon nak update balik kan

F U N F A B U L O S I T Y said...

Fitrihadi
tq..
banjir mmg teruk area kangar..air seolah2 tertumpu ke kwasan kangar..skung amik mase agak lame gak utk air tu surut ke paras normal semula.

sYukCurz
tq..mestilah hapdate balik..sebab da kene marah tadi.hehe

Lya Colours said...

huih lama btol ko tak update
jgn berenang kat air bah ye

BezBuddy said...

hehe...welcome back!

maksu said...

amboi3...sibuk jdi pemberita, amik gambaq segala...hehe, sampaikan jiran sebelah pun jarang nampak...larikkk!!!! dok hotel, ayaq x dak..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

lama dex tak berblog..... welcome back

F U N F A B U L O S I T Y said...

Lya Colours
kat area umah dex tak bah pun...teringin gak nak main ayaq bah.huhu

BezBuddy
tq tq

maksu
alamak...jiran sebelah dah masok..hehe.tu la, sapa suh pi duk hotel time2 la ni.air kena catu lah tu..sekali sekala jadi pemberita.hehe

::FAIZ FARISH::
tu ler..lame betoi lah..apepun,tima kasih byk2.

iera said...

Slmt kembali.... Ingatkan dh merajuk ngn blog nie...hehe. Pelik gak nape dex lme x update blog

~ ReD ~ said...

akhirnyaa....muncul kembali!
selamat kembali:D

The Sharkox said...

Banjir kali ini memang terbaekkkkk

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

eeeemmmm banjir yang melanda tu mmg teruk nampaknyerrrr