20 November 2010

PENYAKIT MALAS NAK BLOG MELANDA! APE DAH JADI NI DEX?



salam sejahtera semua blogger
selamat petang di hari minggu yg bahagia ini
semoga semuanya dalam berkeadaan baik..
fuh! lame gak tak update blog ni..
dex da tak macam dulu da..
selalu penyakit tu muncul sejak kebelakangan ni
penyakit malas..
ape pun, dex cube cari penyelesaian dengan..

mencari petua utk hilangkan malas
dalam carian google..
tapi keputusannya memang
tidak ada yang betul2 spesifik utk hilangkan
rasa malas ni.
tengok ape yang keluar dari jawapan google tu
hilangkan parut2 memang femes dalam
carian google tu.
ape pun, dex akan cube atasi
permasalahan yg melanda ni.
puncanya dex sedar
sebab byk jugak lah kerja2 yg perlu di siapkan
dan satu lagi..sebab facebook
dex tak kisah sangat ler ngan facebook tu
memang penting pun..
tapi..puncanya dex telah bermain satu permainan
dalam tu..CAR TOWN
dan secara automatiknya telah
membuatkan dex leka dan alpa utk
log-in blog.adeh.

*malas bertempat..jawapan utk mgatasai malas adalah atas diri masing2.
*google pun takleh nak carikan jawapan utk permasalahan ni.

*semuanya atas diri masing2lah dex!haha

8 comments:

rossoneri said...

hahaha dex, sama lah..bulan lepas baru kita kembali aktif...tp dex sayanglah, follower dah ramai lohh

fyna said...

DEX!

::FAIZ FARISH:: said...

aah, lama dex tak berblog

The Sharkox said...

Petua Hilangkan Malas: Jangan Malas cari petua tu..hahahaha

fndrocka said...

Kan ada ubat anti-malas..beli lah.bukan mahal pun

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

Taun baru ni jangan malas-malas lagi yeee

NiNa' said...

malas~~~..............

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam