03 January 2010

YEAH!!!










Lagi 10 minit nak tutup tirai hari ni-mmg cukup terisi hidup ni kalau dah ade blog sendiri-tambahan-dapat buat duit-klik2-terima kasih byk2-kwan bloger-semua baik2-sebagai balasan-layan video ni-sesuai kot untuk hujung minggu macam ni-haha ;D


Memule pakcik2 tu tgh mancing-sorang tetido-sorang lagi tgh gigih sangat tunggu umpan die mengene-tetibe-ade bende 2 alam yang sangat besar datang tanpa beri salam-tengok sampai habis ape yang berlaku-lawak di hujung hari minggu-enjoy!-be fabulosity!


video

Jatoh atau Jatuh atau Tersembam?



Cube tgk betol2-jatoh atau jatuh atau tersembam?-sebenarnya kesemua perkataan tu same je-dengan ape yang nak digambarkan-
Apekah yg menyebabkan keadaan tersebut terjadi ye?
Adakah org tu...

1. Baru nak belajar cycling?
2. Cube nak belajar berbasikal macam kat sarkas tu?(berpayung bagai?)
3. Drunk?
4. Terlanggar kure2?
5. Tayar basikal tu masuk lubang?
6. Payung tu yang salah?bukan hujan lebat pun(padahal pakai cap?)
7. Saje nak main air banjir tu?kunun2 dengan style tersendiri?

Dengan pesanan disini, kalau nak berbasikal tu, jangan gatal2 nak berpayung bagai-perlu ke?-malang tidak berbau-sib baik sorang2 je kan?-fikir2kan lah-


MASUK PERCUMA! : Jemputan ke Pool Party Terhebat Tahun Ini!



Macam tak percaye kan?-ade gak benda percuma dalam dunia ni-selaku penganjur-Rehab Pool Party membawakan kepada anda-acara pool party yg terhebat dan segalanya percuma pada tahun ini-tetapi-sanggupkah anda berkongsi swimming pool dengan diaorang nih?


video

H A H A H A-kang siap tunjuk terer-berenang-meyelam segala bagai-bukan main lagi tu-happy tol hidup diaorg ye-


It's alive : Deep Fried Fish !! Y U M M M Y ? ?

Chinese chefs have figured out how to keep fish alive while they deep fry them so they can be delivered still breathing on your plate.

W
arning:This video is a little disturbing.


video