04 January 2010

Mari Pilih












Unik kan?-Mane satu paling cool?


SEWONOK NYEWR!!!





Hari ni bermule lah musim persekolahan kembali-darjah satu-selamat datang ke alam persekolahan-bermacam2 karenah-mesti ade masuk berite malam nanti-gelagat-nak balik-nak ikot mak-nk mak temankan-nak gi kantin-nak gi toilet-menangis-gembire-semua ada-jalan raya di waktu puncak-persekitaran setiap sekolah-jam-baju uniform putih-biru-merah-hijau-di merata2-

Belajar-betul2-pasti berjaye suatu hari nanti-tiada kompromis-mesti akan berjaye-atas segala usaha yang adik2 lakukan-akan berbayar semula jase-ibubapa-pengorbanan diaorg-




Nanti jangan kasik cikgu penink-kalau nak buat lawak pun-jangan lah sampai tahap buat karangan exam macam ni-kang cikgu dah soal balik karangan tu-siap soh jumpe die lagi-mesti die nak tanye lebih lanjut mengenai hantu tu-nak masokkan dalam misteri nusantara kot-