06 January 2010

Hari Yang Menakutkan!!!


Hari ni memang memenatkan-menakutkan-mengejutkan!-tak nak da setting2 lagi blog ni-buat mase ni biar lah standard dulu-buat2-layout lain-langsung tak lawa-tak taste langsung-huh!-ape yang mengejutkan sangat toh-boom!-tetibe page UNDEFINED!-gile ke hape-last2-refer kat sifu2 tenet-ok balik dah-tapi ade lagi byk sangat bende yang berubah dalam blog ni-da cacat kot-erkkk-hadeh-sumpah-tak lagi kaco2-setting blog neh-kene menuntut lebih dalam lagi ilmu dari sumber2 terpelajar!