07 January 2010

OPS I DO IT AGAIN ...




Lagi sekali-terjadi lagi bende yang tak diingini dalam setting blog ni-slow2 lah belajar-arrgggghhhh-
Macam mane nak hilangkan bende ni?





MACAM BERANI SANGAT!



Ambik ko-sekali terbungkang larik-ingatkan tak takot!-hahaha
motif kat sini-jangan sesekali terlalu yakin sangat dengan sesuatu bende tu-tambah2 kalau tak pasti ape bende tu sebenarnya-siasat spy dulu k-kalau dah sekali terjadi-susah nanti-mesti ambil mase nak kembali normal-nak kembali lebih maju-

Hari ni banyak perkara mengajar aku-terutama sekali berkenaan dengan entry malam tadi-hal biznes tu-mase lunch tadi-berjumpe le dengan "bisnesman" toh-dengan penuh keyakinan diri-dia memperkenalkan bebrapa plan bisnes tu-bukan MLM-tapi jual barang-tapi bukan jual barang tu-macam mane tu kan?-barang tu-perfume-kosmetik-dari france-klasss-tapi tak perlu risau kata die-bukan kene jual semua tu-cume-laburkan wang-buat networking-adeh-habis busuk RM1500++-untuk plan kecil-tapi ape yg dorg target-plan pertengahan-target dorg tu-sampai RM36,000.00++-untuk join benda ni-WOI-kalau lah duit macam hujan-vavava


Cakap mmg senang beb-ambil loan-bayar-jalan-wowo-dashyat-then bile sampai 6bulan ke atas-boleh bayar balik loan toh-asalkan bawak org-sembang2-then tarik join that group-sorry lah-nak cakap awal2-bukan jenis aku untuk tarik2 duit org-sampai puluh2 ribu-semata2 utk bisnes macam tu-memang tak dinafikan-ade yg dah berjaye-tapi-dengan cara macam tu?-fikir jap byk kali-erk-

Look-kalau die boleh cakap senang je-amik loan-rm40,00.00++ kat bank-then-boleh bayar balik byk tu-HELLO!HELLO!pinjam kat bank RM40,000.00++ BAYAR BALIK BANYAK TU KE???-THINK AGAIN!-aku tanye balik dorg tu-then-TINGTONGTINGTONG-SEKALI DENGAN TUKANG PROMOTE TU TERKESIMA!-TINGTONG!-mesti terfikir balik-ooooohhhhh-MY MONEY!MY MONEY!"i want my money back!i want my money back!just enjoy the show-kate Lenka-HAHAHA-SORRY AGAIN-SAYONARA-

plz lah-jangan buang masa aku-masa penting bagi aku-aku penting bagi mase tu gak-mase fabulos bagi aku-aku perlukan masa-masa perlukan aku-aku takkan terpengaruh dengan cepat benda2 macam ni-kalau difikir logik-semua boleh jadi jutawan-tapi fikir balik ye-semua mengenai masa-so-plz-jangan desak aku dengan perkare bodoh-desak org lain-bye2-


video


Dum De Dum, Duh Dum De Dum

Just enjoy the show
Duh Dum De Dum, Duh Dum De Dum
Just enjoy the show

I want my money back
I want my money back
I want my money back

Just enjoy the show

I want my money back
I want my money back
I want my money back

Just enjoy the show


OHHH TIDAKKK !!!



Layan mp3-2.43a.m-malam2 macam ni-adeh-tetibe mp3 toh-play lagu nih~~

Just dance. Gonna be okay.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Gunna be okay.
Duh-duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-just dance.


I'm psychotic synchypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic synchypnotic
I got my brand electronic
I'm psychotic synchypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic synchypnotic
I got my brand electronic

2009-lagu ni mmg beri byk makne bg aku-walaopun mcm hape je-ngarot kot-tapi unik dooo-OMG
JUST DANCE


CORIOUS OR KONPIUS?



Malam ni ikot married couple ni-dah berkali2 dorg push soh ikot gak-sebelum ni pun-tapi mlm td terpaksa lah ikot jugek-sebab tak busy seperti selalu-ada mase lapang juga lah kiranya-sebelum ni mmg rapat jugak lah dgn dorg tu-tapi dah memasing busy-ape leh buat?-malam tadi enjoy gilerr gak ah-pegi main boling-gune house ball-point?-1st game=126 open berbaloi2-erk-hancor kot 2nd game=159 erk-no kumen-satu sen pun tak kuar-dorg banje semua-dtg amik kat umah-main boling-2game je kot-sakit jari-kaki segala bagai dah-pastoh makan2-adeh-naik segan gak-huhu-tq2!

Nak dijadikan cerite-bukan buat2 ah-mmg sedar pun sebelum ni dorg ade buat bisnes itu ini-dan mmg berjaye dah kot-tapi sikit ler-sbb dorg pun baru start n ade sorg baby boy-time makan toh-jumpe bisnes partner dorg-amer-cite2-bab bisnes toh ah-aku juz dengar je-sbb diarah sebegitu-ok-dengar je-cakap-leh dapat berpuluh ribu dalam sebulan-dalam setahun sampai 400,000.00-mak aih-bisnes ape yek?-mesti modal permulan pun?$$$$$$-ka-ching!





Siap buke lappy bagai-show travel-bali-shanghai-pastoh shopping kat pavi-LV-BURBERRY-GUCCY bagai-ribu riban sorang shopping-pastoh konvoi2-BMW-EVO-SPORT CAR APE NTAH-LEMBU LER-KUDE LER-adeh-lotihnyewrr-menguap gak ah-mmg interisting en.amir ye-tapi-modal?how to start?-hah?-jawab-ko cakap ko dah leh dapat berpuluh ribu sebulan-earning bulan lepas pun tak abez2 lagi nak belanje-tapi aku?-langit n bumi dengan ko!kan?-tapi dengan alasan selamba-newbie boleh mengalahkan yg join dah lame dalam bisnes neh-tapi kene rajin wat kerje-huh-penat -semput jap-lima saat~~~

Dorg suh tido nyenyak2 malam neh-perlu ke?-sebab esok kalau dapat tahu lebih lanjut lagi ceite tu-mmg tak tito malam kot-kateenyerr-hah-ade aku kewsah ke?-mmg aku percaye bende ni-tapi IT'S ALL ABOUT BISNES!!!-dan esok ade lagi cerite2 mengenai bisnes toh!-adeh~~~~~~~~

Esok nak dengar je-kalau sesuai-ok kot-btw-TQ very much!thankfull sgt ade kawan2 macam dorg-dorg almost perfect kot-million tq-