10 January 2010

PETANG YANG MALAP




coq pisang?-NO
teh tarik?-NO
teh panas?-NO
kueh mueh?-NO
manisan?-NO
ROKOK?-MINTAK SIMPANG!NO!NO!NO!

Blogspot?-YES

tido siang-sudah-tapi agak terganggu-mimpi bermacam2-sakit pale aku-rupanya2-kucing aku mengerekot kat kaki aku-tompang tido sama-pantang weh-aku tido ade bende kat kaki-japgi bangon-sakit kepale-apelah penyakit ni-

petang-mcm2 xtvt leh buat-reakrasi-family-makan2-bersiar-bagus lah-
aku-bangun-petang syahdu-malap-depan pc-blog-blogspot-gmail-new thing kot-menyihatkan ke tidak?-think so-byk perkara doo-isi blog org lain-gempak-sempoi-byk info-berita-gossip-yeah-semua ada-meluc-menentang-negatif-positif ade gak-naaaaa-

biasa petang ahad-petang malap-dari dulu lagi-zaman budak2-sekolah-till now-aku tahu-esok adalah hari segala mungkin-itu saje-bile fikir esok-MONDAY!-down-down-down-gosshhh-but-start now-takmo pk esok-fikir ke depan je-BOLEH?-BOLEH!