11 January 2010

KOKO KOKO I CHAPTER 1




di kala senja hari-tetibe-sms-berdesup masok dalam kotak inbox hanfon-
-beeeeppppp-(gune bunyi standard je..takmo ah bunyi ganas2)

koko : wk, sy akn try lupekan dia lh. dia bkn untk sy rsnya.
me : ape die dah buat kat wk? nape wk nak lupekan die?
koko : ntah la wk.. dia da ckp sal org yg die minat. mls nak ingt.
me : wk.. fikir la betol2. jgn tburu2 k?
koko : ye... nth la wk..
me : die still contact wk lg x now?
koko : cntct jer.. dh 2hr sy stay kt umah die.esk baru blah. (touch wooodd-omg!)
me : lorh.then? nape nk wt camtoh kat die?hmm..
koko : die bkn couple sy pun wk..so, die tak tahu perasaan sy cmne..
me : hmm.. leh lak awk stay ngan die?
koko : sy tak tahu nak stay mne. esk bru stay ngan fmly angkat sy..
me : wk, byk2 sabar k?kalu sy dkat dgn wk.da tentu sy tlg wk...wk da mkn lom ni?
koko : hurmm.. thnx coz bg kyakinan pd sy. sy lum mkn lg..
me : apepun, sye harap awk selamat.jgn fikir bukan2 lg k?klu wk sygkan saye.plz jgn buat pkare bodoh. janji?
koko : janji... maksud wk pkare bdoh 2 ap?
me : hmm.. susah sye nak ckp sbb sy bkn kt tmpt wk.tp sye dpt rse ap yg awk rse now. hmm..actly..sy nak awk jgn pisah dgn die..
koko : kalau ad jdoh,ad la.. klu takde pn, nk bt mcm mna.. wk dh mand blum ni?bcuk ah..! :-D
me : waaaa... bahaye tul sms dgn wk..smua dpt hidu! huh! takmo sms da...
koko : alololo sweetnyewrr! sbenrnya.. kte tak mand lagi..tdi 2 kte bau bdn kte sendiri lah.haha
me : woihhh..cepat mandiii

BERSAMBUNG


PUTUS KAWAN



aku ingatkan kita bersahabat baik gila @#$%!-rupanya hanya kawan sahaja-aku hormati pendirian ko wahai ex-kawan aku!
aku tak tahu mana silap aku-andai aku silap-ko maafkan aku-lupakan aku terus-padamkan aku terus dari hidop ko-buang aku terus jauh2-

aku sedar-ko bebal-mmg perangai ko sejak azali kot-aku sedar-dah ramai sahabat-kawan ko buang-kali ni giliran aku-
apa aku boleh buat-aku dah cuba yang terbaik-bersahabat dengan ko-seterusnya berkawan-dan akhirnya-putus kawan sudah-bah!!!(tetibe pelek sabah bah)kekekeke


bagi aku ok jer-aku tahu ko psycho aku-tapi ko pun tahu jenis aku kan?-aku hanya mampu buat derk jewr kot-aku tak kisah-kalau selama ini aku anggap ko sahabat-rupanya kawan-dan akhirnya ko yang memutuskan sendiri!



aku tak mahu buruk2kan ko kat blog aku-dan bukan cara aku sebegitu-blog aku bukan untuk buruk2kan sesiapa-blog aku untuk aku-blog aku untuk semua bahan
fabulos!

SELAMAT TINGGAL KENANGAN BERSAMA KO-JANGAN BIMBANG-AKU TETAP RANKING NO.1 PEMEGANG RAHSIA2-KALAU ITU PINTA HATI KO-ALL DA BEST-CHAIYOK2!-BYE2-