16 January 2010

DJ Dark Intensity Rocksss!!!


Hello, my name is Manny and I am a trance music fanatic and I am currently exploring the early stages of musical production. I enjoy expressing my own art in the form of sound. I use FL Studio and Soundforge for composing, remixing and editing my music. I create music simply because it is my passion, and not for any other reason. Please drop me a comment if you like what you hear, it will be greatly appreciated!!

Memule kenal die ni-dalam youtube-aku kalau nak dengar lagu-espcly yg super bass-bukan lagu ori-yg aku nak dengar-so-cari ler dalam youtube-lagu2 edit semule ni-dlm erti kate lain-lagu tu 'diremixkan' menjadikan sehingge-SUPERBDEBOOM PECAHDUNIA-bile didengari-(tapi kene lah dengar by player yang superb gak yep)-sekali pukulan lagu remix neh masuk dalam telinga-kepala otak semua-macam dunia ni milik kita sorang je lah!-


Sorry Mr Dj- guee cilok pic kat facebook Mr Dj- Sape suh tak privatekan pic tu-hahaha- Kan dah jadik mangse promote kat sini-jap lagi up lah tu-best lah tuu-

DJ Dark Intensity atau nama sebenarnya Manny Martinez-kretif giler edit2 lagu-di dalam kelasnya yang tersendiri-menjadikan remix techno lebih 'feel' bile didengari-layan beb-latest2 lak tu lagu yg dia edit-best2!-memang layan hayun kepala lah!-aku tabekk spring lori dengan hasil kerja die ni-semua karya die menepati sasaran pendengaran-leh cheer up ur life!-bukan nak puji tinggi2 die ni-kalaulah ade mr dj kat malaysia ni macam die-oohh-salute beb!
Jom layan salah satu lagu dia edit-kalau mao lebih-carik sendiri-dalam youtube-yang ni lagu tik tok dari kesha-dengar ah sampai abez-yg mane ade woofer-leh pasang kuat2-release tensioon!

*tutop mate kalau uols klik kat video lady gaga punye k.. ;D

STACY JELES KAT AKU!



kenapa bah kao berubah-kenapa bah!-adeh-macam2 berlaku last nite-aku dicemburui!-tak sangka tul-duk leka sangat "berym" dengan sumbodi tuu-(dia tak nak aku publishkan kat sini)-die malu-tapi aku mmg betol2 terharu-naik segan doo-tambah2 chat dengan die-adeh-terharuuuu!-kejadian ini berlaku pada awal pepagi bute tadi-alkisahnyew-2.30am!-dalam duk chat2 "berym" tuu-tetibee sesuatu berlaku-hahahaha

me : ouh..haisshh (terkejut jap-aku tak melatah pun)
stacy : (lalalala-ade aku kewshah sgt ke ko terkejut ke tak?-hahaha)
me : stacy..jangan ah..nak chatting neh

stacy : (ah-dari tadi chat-lapar loh-nak tunjuk pasaan kat sini)
me : jangan ah menari kat atas tu-nanti jatoh kang?haa..kang dah tertekan button f5..abes semua refresh balik da..(tapi ok gak-tetibe time tu nuffnang timbol kat blog mmber2 yg on9-dapat gak klik2 dulu)

stacy : (tak kire-nak duk kat sini gak-awk senang2 chat ngan sumbodi tu-awk nak lupakan saye eaa?)
me : dah2-duduk situ elok2.
stacy : (hmm-lapoo ah-nape ni?asyik2
lapo jep-baru jep tadi dex kasik aku makan sushi-pregnant kah aku ni?-harapkan dex-hampeh-ko nak bawakkan aku-gi animal clnic-huh!)

nak tahu sumthin tak?-naaaa-

v
v
v
v
v