17 January 2010

SEPI


Nape jadi macam ni ea?-kadang tak faham-setiap org mesti merasainya-sama juga bagi aku ni-ntah-tak payah layan sangat lah pasaan ni-tapi kalau sekali sekala ok lah-time nak menaakul or time yang memerlukan mase utk berfikiran menaakul sebernas2nya-

Tapi sebenarnya-bukan aku yg SEPI-
CUMA
v
v
v
v
v
v


Tempat ni yang supersunyiSEPI-tade costumer langsung till the end aku exercise-hanya aku sorang je yang bersenam hari ni!-rasa macam aku sorang je bersenam kat kat dalam dunia aku sendiri-orang lain?-masih tido lagi kot!-semangat gigih sekali bersenam di pagi hari ahad tercinte-i love nobody nobody-but my body my body- ekekeke-


beribu riban gak kalori diburnkan utk pepagi ni-teros terbaring kat karpet tu-sepoloh minit-adeh-

*tetibee-ade salji turun lak kat page aku!haiissshh-ekekeke-

IT'S HAPPEN AGAIN...



nufklik2-malam ni berjalan dengan lancar sekali-seronok tgk ads masok-tgk tuu-sekali kfczinger punya pukulan lak-en3 sebelom neh cimb punye pukulan-terkesimasentap blog aku-gilak ah-best2-



lagi satu ni-kfc zinger bergabung dgn OD muvie lak-ekeke-macam famous ah blog ni jadinyew bile tiga2 iklan ni penuh atas tu-
ALAMAK-rase lapo lak tgk kfczinger yang berlapis2 tuu-lame tak makan camtuu-

Dear my nuffy klik fwen-tq-tq very much!-jowm jalankan t/jawab-"mengklik" sedaya mampo-ads2 yg timbol ituu-you klik me-i klik u-i klik u-u klik me-ngeeengada je kan?-


*tahi lalat kecik chumel kat pipi kiri ;D